Două spectacole de excepție, prezentate în această săptămână de actorii Teatrului „Vasilache”

Două spectacole de excepție, prezentate în această săptămână de actorii Teatrului „Vasilache”

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, invită publicul la vizionarea a două spectacole, dedicate  copiilor  și adolescenților.

Așadar, spectacolul „Soacra cu trei nurori”, după Ion Creangă, poate fi vizionat după următorul program:

-  joi, 4 martie  şi vineri, 5 martie 2021, de la ora 18:00

- sâmbătă, 6 martie  şi duminică, 7 martie 2021, de la ora 11:00.

Regia artistică este asigurată de Mihai Donţu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar de muzică se ocupă Mihai Donţu .

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Marius Rusu, Andreea - Elena Popovici, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu şi Andrei Iurescu.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani, iar prețul unui bilet de este de 12 lei.

Tinerii sunt invitați să vizioneze spectacolul „Cântecul lebedei”, adaptare după A.P.Cehov ce va fi prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret în  ziua de sâmbătă, 6 martie 2021, cu începere de la ora 18:00, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani.

Regia artistică este semnată de Vali Popa, iar protagoniştii spectacolului sunt Marius Rogojinschi şi Anamaria Chelaru. Coordonator lect. Univ. dr. Antonella Cornici, asistent regie: Anamaria Chelaru şi sufleor Alin Gheorghiu.

«„Cântecul lebedei” este un gând al lui Cehov aşternut pe hârtie în doar câteva ore ce conţine deopotrivă trăiri intense, zbateri, regrete şi neputinţa unui actor ajuns la maturitatea înţelegerii de sine. Un personaj care ne invită să reflectăm asupra condiţiei artistului.

Spectacolul aduce în faţa auditoriului dimensiunea existenţei creatorului aflat într-un permanent exerciţiu de forţă şi echilibru între dramatismul vieţii şi magnificența iluziei. Un discurs despre liberul arbitru şi consecinţele sale.

E o invitaţie la gând, la bucurie, la sensibilitate şi nu în ultimul rând la prezent, un prezent care poate fi  şi un posibil sfârşit. O compoziţie în care regăsim toate momentele vieţii» (Vali Popa – regizor artistic)

Spectacolul se adresează tinerilor cu vârsta peste 14 ani, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacole, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.


 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Când va avea loc Maratonul Nordului 2021

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
105

Maratonul Nordului a fost printre puținele competiții care au reușit în 2020 să-și urmeze programul stabilit.În anul 2021 organizatorii pregătesc o nouă ediție Maratonul Nordului, cu cel...

Disperarea unui tată din Botoșani: „Fiul meu are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală grea”

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
705

Mario Țucă este un băiat în vârstă de 16 ani din orașul Bucecea, județul  Botoșani, cu care soarta a fost prea crudă, iar astăzi adolescentul se luptă cu scolioza, o boală întâlnită f...

Bărbatul căutat de familie a fost identificat de polițiștii botoșăneni

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
981

Bărbatul de 51 de ani, din municipiul Botoșani, dispărut de la domiciliu în după amiaza zilei de vineri, a fost identificat, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).Potrivi...