Muzicienii de aur ai Botosanilor!

Muzicienii de aur ai Botosanilor!
Elevi botoşăneni premiaţi la Concursul Internaţional de Interpretare "George Georgescu"! Evenimentul a avut loc la Tulcea, micii artişti din Botoşani obţinând două premii I, un premiu III si o menţiune.

"Concursul Internaţional "George Georgescu" de la Tulcea a întrunit 309 copii din Republica Moldova, Ukraina şi România. De la Liceul de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani au participat 4 elevi şi toţi s-au întors cu premii", a precizat prof. Andreea Codruţa Suhăreanu, inspector de specialitae in cadrul ISJ Botoşani.

ELEVII PREMIATI:
 
Maxim Andrei – clarinet (
prof. Petru Sîia, prof. corepetitor Anamaria Andronic) - Premiul I
Hrişcă Diana – chitară 
(prof. Carmen Cojocaru) – Premiul I
Antonesei Mădălin Stelian - chitară 
(prof. Carmen Cojocaru) – Premiul III
Dron George – pian 
(prof. Adrian Moroşanu) – Menţiune

"Felicit atât elevii, cât şi profesorii îndrumători şi le doresc mult succes în continuare!", a adăugat prof. Andreea Codruţa Suhăreanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

astăzi, 13:29
514

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.Angajat în cadrul DRDP Iași în ...

Ambarcațiuni gonflabile și peste 30 de km de plase monofilament ridicate de polițiști după perchezițiile de dimineață! (Foto, Video)

astăzi, 13:07
117

Peste 30 de kilometri de plase monofilament confiscate de la persoane bănuite de braconaj piscicol.În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreu...

Profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura la Consiliul Local. O ”campanie atipică, fără pixuri și sacoșe”!

astăzi, 12:22
122

Chiar dacă a părăsit Partidul Național Liberal, profesorul de istorie nu renunță cu totul la politică.Va avea, însă, un parcurs în calitate de independent.”După disc...