Liviu Andronic este, oficial, castigatorul concursului pentru conducerea Scolii Populare de Arta

Liviu Andronic este, oficial, castigatorul concursului pentru conducerea Scolii Populare de Arta
Liviu Andronic s-a clasat pe prima pozitie, in urma celei de a doua etape a concursului pentru postul de manager la Scolii Populare de Arta Botosani, fiind notat cu 8,27, urmat, la o diferenta de mai putin de 25 de sutimi, de actorul Florin Aionitoaei (8,04). Pe ultimul loc s-a situat Alina Calinescu, angajata Scolii Populare de Arta obtinand nota 7,84, dupa ce, in prima etapa, la proba de proiecte, si-a devansat competitorii.

Candidatii nemultumiti pot depune constestatii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea si desfasurarea concursului la Serviciul organizare, salarizare si resurse umane din cadrul Consiliului Judetean Botosani, in termen de 3 zile lucratoare de la data aducerii la cunostinta a rezultatului concursului.

Postul a ramas liber dupa ce fostul director al Scolii Populare de Arta, Victor Hreniuc, a fost nevoit sa renunte la functie intrucat indeplinea conditiile de pensionare, astfel ca nu a mai beneficiat de prelungirea mandatului.

Viitorul manager al institutiei de cultura va fi instalat pentru un mandat de 3 ani, cu un salariu de cel putin 4000 de lei lunar.

Vezi si Andronic, favorit in cursa pentru sefia Scolii Populare de Arte

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
8

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
39

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
73

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...