Micuța stea din Botoșani aduce acasă Marele Trofeu al Festivalului "Constelația Necunoscută" - Foto

Ediția 2023 a Festivalului "Constelația Necunoscută" a fost una de excepție, aducând laolaltă tinere talente din întreaga țară și oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică.

Micuța stea din Botoșani aduce acasă Marele Trofeu al Festivalului "Constelația Necunoscută" - Foto

Studioul vocal Cheia Sol anunță triumful remarcabil al uneia dintre cele mai talentate eleve, Mariuca Stan Muraru, în cadrul Festivalului "Constelația Necunoscută" din Vaslui, ediția cu numărul 52.

Mariuca, în vârstă de doar 12 ani, a obținut Marele Trofeu al festivalului, cucerind inimile juriului și ale publicului cu performanța sa artistică uimitoare a melodiei "And I Am Telling You I'm Not Going", o creație muzicală extrem de dificilă, lansată în anul 2006 de Jennifer Hudson.

Juriul, format din profesioniști recunoscuți în domeniul muzicii și al artelor, a avut sarcina dificilă de a selecta câștigătorii, având în vedere nivelul ridicat de competiție.

Componenta juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producatori Radio si solisti de muzica, presedintele juriului fiind Viorel Gavrila- compozitor, dirijor, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Juriul a avut dificila misiune de a evalua și de a alege câștigătorii dintr-o competiție extrem de puternică, iar performanța remarcabilă a lui Mariuca Stan Muraru i-a cucerit pe deplin. Ea a demonstrat un talent excepțional, precum și o maturitate artistică remarcabilă, care au făcut-o să iasă în evidență în fața celorlalți concurenți.

Alături de Mariuca, alți elevi talentați de la Cheia Sol Music Studio au obținut premii impresionante:

Maya Mares, 9 ani - Trofeul de Bronz

Cosmina Chiru, categoria 8 ani - Premiul I

Elena Palanceanu, categoria 10 ani - Premiul I

Alessia Trofin, categoria debutanți - Premiul I

Iustina Dolache, categoria 11-12 ani - Premiul II

Sophia Murariu, categoria 11-12 ani - Premiul III

”Îi felicităm cu drag pe Mariuca și pe toți ceilalți câștigători pentru realizările lor de excepție și pentru contribuția lor la promovarea artei și a muzicii în România”, a precizat Oana Pintea Pușcașu, președintele Asociației ”Cheia Sol” din Botoșani.
 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
770

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...