Micuța stea din Botoșani aduce acasă Marele Trofeu al Festivalului "Constelația Necunoscută" - Foto

Ediția 2023 a Festivalului "Constelația Necunoscută" a fost una de excepție, aducând laolaltă tinere talente din întreaga țară și oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică.

Micuța stea din Botoșani aduce acasă Marele Trofeu al Festivalului "Constelația Necunoscută" - Foto

Studioul vocal Cheia Sol anunță triumful remarcabil al uneia dintre cele mai talentate eleve, Mariuca Stan Muraru, în cadrul Festivalului "Constelația Necunoscută" din Vaslui, ediția cu numărul 52.

Mariuca, în vârstă de doar 12 ani, a obținut Marele Trofeu al festivalului, cucerind inimile juriului și ale publicului cu performanța sa artistică uimitoare a melodiei "And I Am Telling You I'm Not Going", o creație muzicală extrem de dificilă, lansată în anul 2006 de Jennifer Hudson.

Juriul, format din profesioniști recunoscuți în domeniul muzicii și al artelor, a avut sarcina dificilă de a selecta câștigătorii, având în vedere nivelul ridicat de competiție.

Componenta juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producatori Radio si solisti de muzica, presedintele juriului fiind Viorel Gavrila- compozitor, dirijor, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Juriul a avut dificila misiune de a evalua și de a alege câștigătorii dintr-o competiție extrem de puternică, iar performanța remarcabilă a lui Mariuca Stan Muraru i-a cucerit pe deplin. Ea a demonstrat un talent excepțional, precum și o maturitate artistică remarcabilă, care au făcut-o să iasă în evidență în fața celorlalți concurenți.

Alături de Mariuca, alți elevi talentați de la Cheia Sol Music Studio au obținut premii impresionante:

Maya Mares, 9 ani - Trofeul de Bronz

Cosmina Chiru, categoria 8 ani - Premiul I

Elena Palanceanu, categoria 10 ani - Premiul I

Alessia Trofin, categoria debutanți - Premiul I

Iustina Dolache, categoria 11-12 ani - Premiul II

Sophia Murariu, categoria 11-12 ani - Premiul III

”Îi felicităm cu drag pe Mariuca și pe toți ceilalți câștigători pentru realizările lor de excepție și pentru contribuția lor la promovarea artei și a muzicii în România”, a precizat Oana Pintea Pușcașu, președintele Asociației ”Cheia Sol” din Botoșani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
46

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
101

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
102

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...