Micile talente ale Botoşaniului, în primul musical pentru copii

Micile talente ale Botoşaniului, în primul musical pentru copii
După ce toată vara v-au bucurat cu spectacolele susţinute în Parcul Mihai Eminescu, deschizând concertele Fanfarei Botoşanca, copiii de la grupul Cheia Sol vă invită sâmbătă şi duminică (17 şi 18 octombrie, ora 11.00) la primul musical pentru copii realizat vreodată în judeţul Botoşani.

Spectacolul intitulat "Elevi moderni", care îi va avea în distribuţie pe Oana Tăbultoc, Ioana Frăsinescu, Nicole Lăzăruc, Mihai Enache, Viviana Sposub, Claudia Rusu, Ana Maria Bucşă, Miruna Buză, Alexandra Mera, Costinel Bălan, Bogdan Bidaşcă, Tudor Lăzăruc, Raul Poama-Neagra şi Sorena Bidaşcă, este o poveste modernă despre anii de şcoală care sigur nu îi va lăsa indiferenţi pe spectatori.

Este un spectacol la care copiii din Cheia Sol au muncit toată vara alături de profesoara Oana Puşcaşu, care i-a coordonat şi actorul Marius Rusu, care le-a încredinţat din secretul meseriei sale.

Cei care nu vor reuşi să-şi procure bilete o vor putea face chiar în ziua spectacolului pentru că acestea se vor elibera la intrare. Protagoniştii acestui inedit spectacol sunt laureaţi la festivalurile muzicale din ţară şi participanţi la diferite spectacole desfăşurate în acest an.

Printre aceştia se află şi Claudia Rusu, care recent a obţinut un rezultat meritoriu pentru Botoşani la selecţia naţională Eurovision Junior, cu piesa "Doar noi", pe care o puteţi asculta în cadrul acestui spectacol.

De asemenea, Viviana Sposub şi Bogdan Bidaşcă, şi ei participanţi la această importantă competiţie muzicală, au fost distribuiţi în primul musical pentru copii.

Mihai Enache a participat anul acesta la emisiunea tv "Vreau să fiu vedetă" ajungând în marea finală. Ana Maria Bucşă şi Oana Tăbultoc sunt cunoscute deja pentru apariţiile tv, dar şi pentru participările la concursurile muzicale din ţară şi chiar din străinătate.

Spectacolul "Elevi moderni" s-a concretizat datorită unui proiect finanţat de Primăria Botoşani şi câştigat de Asociaţia Culturală Cheia Sol.

Copiii de la Cheia Sol vă aşteaptă, sâmbătă şi duminică (17 şi 18 octombrie, ora 11.00) pentru a urmări un spectacol în care teatrul, muzica şi dansul se îmbină în mod armonios. Este un spectacol inedit care NU TREBUIE RATAT indiferent de vârstă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
88

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
560

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
199

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...