LA MULŢI ANI cititorilor Ştiri Botoşani! VIDEO

LA MULŢI ANI cititorilor Ştiri Botoşani! VIDEO
Anul 2014 ne-a purtat prin zilele sale cu sfială, atunci când am avut nevoie de înţelegere, compasiune, iubire de aproape.

Am galopat prin zile furioase atunci când patimile ne-au amestecat unii cu alţii, când credeam că unii ne sunt mai duşmani decât alţii, sau că ceilalţi nu ne vor decât pentru ştampilă şi statistici finale.

2014 ne-a dat încredere în oamenii în care am investit vise, speranţe, aşteptări.

Ne-a fericit cu fiecare om, botoşănean, român care a triumfat pe scene, în concursuri, clasamente, întreceri sportive, ştiinţifice, de cercetare.

Tot 2014 ne-a întristat atunci când, în zile dureroase, am pierdut câte un om de care ne va fi dor în toţi anii ce vor veni.

În 2014 am învăţat că generozitatea nu e o lecţie care se predă, ci una care se dăruieşte. Că bunătatea nu înseamnă să oferi de pomană, ci să întinzi mâna atunci când este nevoie de ajutor, fără sa aştepţi să ţi se ceară.

În 2014 am demonstrat că a avea curaj este o problemă de asumare, de atitudine colectivă şi personală deopotrivă. Şi că, astfel uniţi, uneori chiar învingem!

Să nu uităm că, săraci sau bogaţi, puternici sau slabi, buni sau indiferenţi, avem în noi acea minune divină care se numeşte suflet. Să nu ne îndoim de frumuseţea lui şi de iubirea aproapelui nostru, de capacitatea noastră de a învinge prin iubire.

Să trăim, la finalul acestui an şi începutul lui 2015, acea clipă de iubire. Clipa în care împreună mulţumim lui Dumnezeu pentru sănătate, pentru pace, pentru vrăjmaşi încă neputincioşi. La început de an putem cere, toţi în acelaşi suflet, încă un an cu sănătate şi pace.

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături încă un an. Mulţumim, asemenea, şi celor care ne-au criticat si ne-au determinat să fim mereu atenţi la ceea ce facem. Mulţumim pentru încredere, pentru statornicie, pentru bucuria de a vă simţi aproape, de peste 6 ani!

LA MULŢI ANI!
Echipa Ştiri Botoşani  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Regizorul Cristian Pascariu, înainte de lansarea filmului ”Nasty” la Botoșani: ”Îl veți vedea pe Ilie într-o ipostază necenzurată, într-o ipostază sinceră” (Foto, Video)

Joi, 18 Aprilie 2024
507

Filmul ”Nasty” va avea premiera de gală la Cinema Unirea Botoșani sâmbătă, 20 aprilie, de la 19:00, publicul având prilejul de a se întâlni și cu echipa care a...

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
959

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...

S-a stins un mare actor născut în Botoșani. ”Ce frumoasă a fost călătoria sa pe aici!”

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
4848

Născut pe 6 mai, în prima zi de Paşti a anului 1945, în familia preotului Mihai Cojocaru din Hăneşti, judeţul Botoşani, actorul a plecat astăzi în veșnicie.Constantin Coj...