Jazz cu Florian Lungu, in aceasta seara!

Jazz cu Florian Lungu, in aceasta seara!
Jazz în sunet, imagine şi comentariu, astazi, incepand cu ora 19.00, in show-ul UMORUL ÎN JAZZ! 
 
Botosanenii sunt invitati in aceasta seara la o seara speciala de jazz, cu cel de-al treilea monstru sacru al jazz-ului romanesc, dupa JOHNNY RADUCANU si MARIUS POP, cel care poate fi permanent intalnit, vazut, auzit ca prezentator, comentator, organizator, coordonator de concerte, festivaluri, emisiuni de radio si TV, in diferite publicatii, Florian Lungu (Mosu).

În program vor fi proiectii, auditii si un workshop. Aceasta seara face parte dintr-un proiect ce se va desfasura pe o perioada de 6 editii. Veti putea vedea si asculta instrumentisti, vocalisti, grupuri, big band-uri de cea mai buna calitate, de la inceputuri pana in prezent.

Jazz-ul este un stil de muzica aparut la inceputul secolului XX in statele sudice ale Statelor Unite, avand provenienta in melodiile  populatiei de culoare, urmasa a sclavilor de origine africana.

Jazz-ul a evoluat in decursul anilor in diferite stiluri, in care fiecare stil constituie o veriga obligatorie, ce nu poate fi inlaturata fara a compromite intreaga intelegere a jazz-ului.

Acest tip de manifestare oferă ocazia tuturor spectatorilor participanţi la eveniment să se bucure într-o atmosferă unică, relaxantă, prilej de a uita grijile zilnice ale unei vieţi din ce în ce mai stresantă şi cu din ce în ce mai puţine posibilităţi de deconectare pentru publicul larg.

Producătorii evenimentului (Pizzeria La Strada, Ciuc si Asociaţia Judeţeana a Organizatorilor de Evenimente Botosani) pot beneficia de această ocazie specială pentru a crea şi promova o imagine favorabilă în faţa publicului. Este cel mai bun prilej de a reîmprospăta percepţia despre acţiunile lor, o percepţie favorabilă, având în vedere faptul că imaginea activităţilor instituţiilor de cultură este supusă erodării în cursul anului, din cauza măsurilor de reformă impuse.
 
Cei prezenti vor avea posibilitatea de-a participa la un concus cu intrebari pe teme de jazz, raspunsurile corecte la aceste intrebari fiind rasplatite cu premii

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
1311

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
88

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...

Oțelul Galați - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:30

astăzi, 10:08
215

Oțelul Galați și FC Botoșani se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!Oțelul Gal...