Invitaţie la cinema! FOTO, VIDEO

Invitaţie la cinema! FOTO, VIDEO
Trei filme, începând de vineri, 20 februarie, vor rula la Cinema Unirea din Botoşani! Este vorba despre "Oraşul câinilor", "Rolul vieţii mele" şi "Stockholm".

Vineri, la ora 15.00, la Cinema Unirea rulează filmul "Oraşul câinilor", regia Kornél Mundruczó, cu Zsófia Psotta, Sándor Zsótér, Lili Horváth.

Lili are 13 ani şi îşi iubeşte din toată inima câinele, pe Hagen. Fata este devastată când tatăl ei îl lasă pe Hagen pe stradă, iar câinele dispare. Convinsă că dragostea poate învinge orice obstacol, Lili porneşte în căutarea câinelui. Film premiat cu trofeul Un Certain Regard la Cannes 2014.


De la ora 17.00, cinefilii sunt invitaţi să vizioneze pelicula "Rolul vieţii mele", regia Zach Braff, cu Kate Hudson, Jim Parsons.

Aidan are treizeci şi ceva de ani şi se află la o importantă răscruce în viaţă. Pare că uşile i se trântesc în faţă şi că va trebui să facă schimbări drastice pentru a fi în stare să meargă mai departe.

Înconjurat de o familie ai cărei membri par a se arunca plini de aplomb în situaţii oricât de trăsnite, Aidan îşi va da seama curând că trebuie să renunţe la visele din adolescenţă, când murea de nerăbdare în aşteptarea unor fapte extraordinare, şi să se concentreze la prezent şi la ce se întâmplă în jurul său.


La ora 19.00 este programat filmul "Stockholm", regia Rodrigo Sorogoyen, cu Aura Garrido, Javier Pereira.

O întâlnire aparent banală, între un băiat și o fată. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbarii lor nocturne prin Madrid, fiecare își dezvăluie treptat dorințele, secretele, dar și câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control, a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe. Stockholm ne oferă ocazia extraordinară de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de azi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
269

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
756

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...