În weekend se joacă spectacolul „Bani din cer”

În weekend se joacă spectacolul „Bani din cer”

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani invită iubitorii de artă teatrală atât sâmbătă, 29 ianuarie 2022, cât și duminică, 30 ianuarie 2022, de la ora 18:00, la spectacolul „Bani din cer” de Ray Cooney .

Ray Cooney, autorul textului este, în primul rând, actor. El știe ce înseamnă pentru un actor o situație foarte incitantă, explozivă. El știe ce înseamnă replica. A scris un șir de piese știind toate cele spuse și „Bani din cer" nu face excepție de la „regulă". Este o piesă scrisă pentru actori.

Textul aduce la rampă, în primul rând, actorii. Situațiile se schimbă din trei în trei minute, dacă nu și mai repede. Și actorul, și personajul sunt puși în situații limită. Este vorba de limita comediei, să ne înțelegem, nu de limita umanului. Iar echipa de actori de la Botoșani a probat reacții deosebite, evident, în situații cu totul și cu totul deosebite!

Orice situație de acest fel, când capeți surprinzător o sumă mare de bani te învață ceva, te reface! Chiar dacă, până la urmă, nu vei avea parte de acei bani!

Regia artistică și coloana sonoră este realizată de către Alexandru Vasilache, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuție fac parte Dana Bucătaru, Sorin Ciofu, Ioan Crețescu, Gheorghe Frunză, Lorena-Petronela Chiribuță, Răzvan Amitroaei, Vali Popa și Petruț Butuman.

Prețul unui bilet este de 30 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri între orele 08:00 – 21:00, de la Casa Tineretului din Bulevardul „Mihai Eminescu”, de marți până vineri de la ora 12:00 până la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică de la 16:00 la 18:00.

Acestea mai pot fi achiziționate on-line https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
445

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1402

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
190

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...