În această săptămână, actorii Teatrului „Vasilache” prezintă două spectacole dedicate copiilor și adolescenților

În această săptămână, actorii Teatrului „Vasilache” prezintă două spectacole dedicate copiilor și adolescenților

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”, invită publicul la vizionarea a două spectacole dedicate atât copiilor cât și adolescenților.

Spectacolul „Alba ca zăpada și cei șapte pitici”, după Frații Grimm, poate fi urmărit după următorul program:

- joi, 28 ianuarie 2021 şi vineri, 29 ianuarie 2021, de la ora 18:00

- sâmbătă, 30 ianuarie 2021 şi duminică, 31 ianuarie 2021, de la ora 11:00.

 Spectacolul „Alba ca zăpada și cei șapte pitici” este  realizat de Valentin Dobrescu, iar  scenografia este asigurată de  Mihai Pastramagiu.  Ilustraţia muzicală îi este atribuită Oanei Puşcaşu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu, Marius Rusu.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor.

Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi... dragi părinţi.”  (Valentin Dobrescu, regizor)

Preţul unui  bilet este de 12 lei

Spectacolul „Pupăza din tei”,  după Ion Creangă, prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret este programat pentru ziua de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, cu începere de la ora 18:00.

Spectacolul este realizat de Ion Sapdaru. Scenografia  este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, fragmente muzicale -  Constantin Lupu.

În distribuția spectacolului îi puteţi vedea pe actorii : Pavel Petraşi, Adelina Cojocariu, Andreea-Elena Popovici, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu şi Cosmin Tanasă.

 „Această piesă este o adaptare după celebrul  roman autobiografic al lui Ion Creangă „Amintiri din copilărie”. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor”. (Ion Sapdaru, regizor artistic)

Spectacolul se adresează tinerilor cu vârsta de peste 14 ani.

Preţul unui bilet este de 15 lei

Biletele sunt puse la vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Peripețiile unei micuțe din Dorohoi: s-a jucat cu cheile până și-a închis mama în afara locuinței

Luni, 8 Martie 2021
337

Pentru o mamă din Dorohoi, o clipă de neatenție s-a transformat în câteva minute de panică.Luni, 8 martie, în jurul amiezii, femeia a ieșit din apartament, iar în urm...

„Să nu ne răzbunați”, un spectacol de neratat, repus în scenă în această săptămână

Luni, 8 Martie 2021
108

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” și SC Televiziunea Locală Telem SRL, prezintă în parteneriat spectacolul „Să nu...

O femeie din Botoșani a fost victima unui accident rutier

Luni, 8 Martie 2021
820

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiază, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, chiar de Ziua Femeii.O femeie de 41 de ani a fost acroșată în timp ce traversa strada pe ...