În acest weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” invită publicul la spectacolul „Îmbătați de dragoste”

În acest weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” invită publicul la spectacolul „Îmbătați de dragoste”

În acest weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, invită publicul la vizionarea spectacolului „Îmbătați de dragoste”, după Pierre de Marivaux.

Specolul va avea loc în zilele de sâmbătă, 30 ianuarie și duminică, 31 ianuarie, începând cu ora 18:00.

Regia artistică este asigurată de  Alexandru Vasilache iar scenografia de Mihai Pastramagiu. Asistent regie, Sorin Ciofu iar de coregrafie se ocupă Victoria Bucun.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Cezar Amitroaei (D-nul Orgon, bătrân gentilom), Petruț Butuman (Mario, fiul său), Silvia Răileanu (Silvi, fiica sa), Sorin Ciofu (Dorian, pretendentul Silviei), Lidia Uja (Lizet, camerista Silviei), Răzvan Amitroaei (Victoire, valetul lui Dorian).

„Un joc al dragostei, doar aparent inofensiv, pune o problem cât se poate de serioasă și veche de când e lumea: într -o căsnicie, e mai importantă zestrea sau omul? Să fie adevărat că haina-l face pe om? Se poate interzice dragostea pe motiv de apartenență la paliere sociale diferite?

Este loc, în sufletul atât de zbuciumat al omului, și pentru dragoste și pentru rațiune, sau dragostea-i oarbă și rațiunea rece precum gheața? Încap - și dragostea și rațiunea – în același suflet? Îmbătați-vă de dragoste! Dar nu uitați și de următoarea etapă, cea a prieteniei și a prețuirii sincere!”, au transmis organizatorii spectacolului.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală, - Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231. 510.970

Program: 10.00 – 18.00, de miercuri până vineri iar sâmbătă, și duminică în intervalul orar 15.00 - 18.00

Preț unui bilet este de 30 lei. Elevi, studenți și  pensionari beneficiază de o reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

Biletele pot fi achiziționate și online, accesând următorul link: https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Peripețiile unei micuțe din Dorohoi: s-a jucat cu cheile până și-a închis mama în afara locuinței

astăzi, 19:36
322

Pentru o mamă din Dorohoi, o clipă de neatenție s-a transformat în câteva minute de panică.Luni, 8 martie, în jurul amiezii, femeia a ieșit din apartament, iar în urm...

„Să nu ne răzbunați”, un spectacol de neratat, repus în scenă în această săptămână

astăzi, 18:52
102

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” și SC Televiziunea Locală Telem SRL, prezintă în parteneriat spectacolul „Să nu...

O femeie din Botoșani a fost victima unui accident rutier

astăzi, 18:08
801

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiază, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, chiar de Ziua Femeii.O femeie de 41 de ani a fost acroșată în timp ce traversa strada pe ...