În această săptămână actorii Teatrului „Vasilache” invită publicul la un nou spectacol

În această săptămână actorii Teatrului „Vasilache” invită publicul la un nou spectacol

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invite publicul la vizionarea spectacolului „Alba ca Zăpada și cei 7 pitici”, după următorul program:

-  joi, 14 octombrie 2021, de la ora 18:00

- sâmbătă, 16 octombrie 2021 şi duminică, 17 octombrie 2021, de la ora 11:00

Spectacolul  „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”,  după Fraţii Grimm este un spectacol realizat de Valentin Dobrescu. Regia este asigurată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu,  iar ilustraţia muzicală, Oana Puşcaşu

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu, Marius Rusu.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi... dragi părinţi.”  Valentin Dobrescu – regizor

 Preţul unui bilet este de 12 lei.

 Accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricţii medicale.

Accesul însoţitorilor adulţi se face dacă:

- sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2;

Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

Spune-ne opinia ta