Fuego, pus pe liber?

Fuego, pus pe liber?
Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scena Fuego, ar putea fi pus pe liber de la 1 ianuarie 2010, artistul fiind angajat - inca - la teatrul din Pitesti.

Teoretic, Fuego este incadrat cu carte de munca de vreo 6 ani la Sectia de Estrada a Teatrului Alexandru Davila din Pitesti. Practic, nimeni nu l-a mai vazut demult aparand in vreun spectacol pe scena acelui teatru. Colegii lui de la Estrada, si nu numai, spun, pentru Cancan, ca interpretul n-a mai dat pe-acolo cam de pe cand s-a angajat in teatru.

In ultima vreme, se vorbeste tot mai des ca interpretul ar cam urma sa fie pus pe liber, lucru care i-ar fi fost deja adus la cunostinta. Din punct de vedere material, pentru Fuego n-ar fi o pierdere prea mare, deoarece salariul sau nu depaseste opt milioane de lei vechi. In ciuda zvonurilor, directorul teatrului, Sevastian Tudor, a spus, pentru Cancan, ca Fuego apare in cel putin un concert la doua luni, dar n-a precizat si daca este vorba de spectacole in Arges sau in alte judete.

Tudor n-a negat insa, o posibila disponibilizare a lui Fuego. Nu se stie ce va aduce anul viitor, a spus el. Fuego sustine cam acelasi lucru.

"Vai, dar cum sa fie asa? Eu am lunar spectacole la teatru cu casa inchisa (desi colegii sustin ca nu l-au vazut cu anii - Cancan). Chiar si luna trecuta am avut unul. Iar dupa 15 ianuarie voi avea altul, care se va numi Fuego si prietenii", a declarat artistul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
17

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
37

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
147

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...