Final de săptămână cu spectacol la Teatrul Vasilache

Final de săptămână cu spectacol la Teatrul Vasilache

Piesa de teatru „Fram, ursul polar” va fi pusă în scenă pentru copiii iubitori de artă teatrală, în acest final de săptămână, transmit actorii Teatrului Vasilache.

Astfel, joi (n.r. 28 octombrie), de la ora 18:00, copiii sunt așteptați în sala de spectacole a Teatrului, iar sâmbătă, 30 octombrie și duminică, 31 octombrie, sceneta va începe la ora 11:00.

„Fram, ursul polar” este un spectacol după Cezar Petrescu. Regia artistică este semnată de către Toma Hogea cu asistența lui Mihaela Ștempel. Scenografia este realizată de către Mihai Pastramagiu, iar mișcarea scenică și muzica sunt realizate de către Victoria Bucun, respectiv Radu Sanduloviciu.

Din distribuție fac parte actorii Oana Asofiei, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Ana Apetrei, Mihaela Ștempel, Renata Voloșcu, Adelina Cojocariu și Pavel Petrași.

„Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală, deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii și arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori - păpușari care ating nivelul și măiestria textului.        Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor. „Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici”, spune Toma Hogea, regizorul artistic.

Spectacolul se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani. Prețul unui bilet este de 12 lei și sunt puse în vânzare în ziua și locul desfășurării spectacolului.

Potrivit organizatorilor, intrarea în sala de spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediul Teatrului Vasilache, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul trebuie să respecte toate măsurile impuse în condițiile pandemiei, și anume portul măștii de protecție corespunzător și respectarea distanței fizice.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
37

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
133

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
35

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...