Festivalul naţional "Nord-Est Folk", Dorohoi – Ediţia I

Festivalul naţional "Nord-Est Folk", Dorohoi – Ediţia I
În perioada 14-15 mai 2011, la Dorohoi, se va desfăşura prima ediţie a festivalului "Nord-Est Folk", eveniment ce are drept scop descoperirea de noi talente interpretative şi de creaţie ale muzicii folk.

Festivalul se adresează interpreţilor cu vârsta minimă de 10 ani şi maximă de 35 de ani, iar participarea poate fi doar individuală.

În vederea înscrierii, cei interesati vor trimite, până la data de 1 mai 2011, pe adresa de e-mail: nord.est.folk@gmail.com, urmatoarele: Fişa de înscriere, 2 piese propuse pentru concurs şi o copie după certificatul de naştere sau cartea de identitate, infomrmeaza FolkBlog.ro.

Pe baza materialului audio primit, un juriu va face preselecţia concurenţilor. Celor admişi li se va comunica telefonic rezultatul preselecţiei până la data de  4 mai  2011.

Juriul festivalului va fi format din Emil Răducanu (Radio Iaşi), Mihai-Cosmin Popescu (Radio România Actualităţi), Dinu Olăraşu, Emeric Imre, Paul Arva, Catalin Ungureanu şi Adi Beznă. Artişii folk prezenţi în juriu vor susţine şi recitaluri în cele două seri ale festivalului.

 

Afla AICI mai multe detalii!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
507

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
159

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
431

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...