Elevii Școlii Populare de Arte Botoșani sărbătoresc Ziua Națională a României, prin realizarea unui nou videoclip (foto, video)

Mesajul transmis în videoclip este unul puternic de patriotism, respect pentru înaintași și apreciere pentru valorile țării.

Elevii Școlii Populare de Arte Botoșani sărbătoresc Ziua Națională a României, prin realizarea unui nou videoclip (foto, video)

Grupul ”Flori din plai botoșănean” al Școlii Populare de Arte Botoșani, coordonat de doamna profesor Alexandra Trofin-Ojog a realizat un nou videoclip ce a fost lansat în aceste zile premergătoare sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Potrivit organizatorilor, filmările au fost realizate în mai multe locații din orașul Flămânzi,  în locuri precum ”Stejarul lui Coroi” de la marginea pădurii de pe dealul Holm, Monumentul Răscoalei, aflat în centrul localității și la Muzeul Țăranului din Flămânzi, locuri cu o deosebită încărcătură istorică.

Alegerea orașului Flămânzi a avut drept inspirație, pe lângă însemnătatea istorică a locului, și faptul că două eleve ale doamnei profesoare Alexandra Trofin-Ojog, respectiv Maria Stauciuc (10 ani) și Delia Bodoi (12 ani), sunt din orașul Flămânzi, susțin reprezentanții Școlii Populare de Arte Botoșani.

”Autoritățile locale au sprijinit această filmare, dându-și acordul pentru realizarea ei în orice locație, fapt pentru care, membrii grupului folcoric al Școlii Populare de Arte din Botoșani au devenit ambasadori ai localității Flămânzi”, au precizat organizatorii acțiunii.

”Filmările au durat câteva ore bune pe o vreme destul de rece: un soare cu dinți, dar la final, toată lumea a fost încântată de locurile văzute și de sentimentul unui lucru bine făcut”, au afirmat reprezentanții școlii, care i-au însoțit și îndrumat pe elevi, în demersul lor artistic.



 

 

Spune-ne opinia ta