Copiii de la Palat au oferit un "Zambet pentru suflet"! - FOTO

Eveniment de suflet la Palatul Copiilor Botosani! Sambata,  5 martie 2011, pe scena din Sala de spectacole a Palatului Copiilor Botosani s-a desfasurat spectacolul omagial "Zambet pentru suflet", dedicat in exclusivitate mamelor.
 
In cadrul spectacolului au evoluat artisti, membri ai cercurilor artistice din unitate, care au adus un omagiu de suflet celei mai dragi fiinte, mama.



Spectatorii au putut vedea momente artistice deosebite, teatru si muzica usoara sub coordonarea lui Alexandru Mihalachi, muzica populara, coordonator Ioan Enciu, gimnastica aerobica, contorsionism, dans modern si tematic in coordonarea instructorului Carmen Belicov, majorete, coordonator Victorita Bilibau, dansuri populare, coordonator Monica Hustiuc, precum si momente de muzica folck, sub indrumarea lui Ludvic Schibinschi.



Evenimentul a fost completat cu o expozitie de lucrari realizate de copiii din cercurile de muzeografie, pictura, sculptura si protectia mediului, sub indrumarea profesorilor Ludvic Schibinschi, Carmen Maxim, Victoria Damian si Cecilia Vicoveanu.
 
"Intr-o atmosfera de sarbatoare, spectatorii prezenti in numar mare la acest eveniment, au apreciat cu aplauze si urale prestatia micutilor artisti care au demonstrat pricepere, daruire si profesionalism", a precizat prof. Marcel Dupu, director al Palatului Copiilor Botosani.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...