Cinste cartii, in Ziua Bibliotecarului - GALERIE FOTO

Cinste cartii, in Ziua Bibliotecarului - GALERIE FOTO

BIBLIOTECA JUDETEANA BOTOSANI

Pe 23 aprilie, data in care botoşănenii marchează Ziua Oraşului, în întreaga lume este cinstită CARTEA şi slujitorii săi, alături de cititori.

La Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani, începând cu ora 9.00, au început manifestările prilejuite de Ziua Mondială a Cărţii şi Ziua Bibliotecarului, la principala instituţie de profil din judeţ având loc un Simpozion dedicat Zilei Internationale a Bibliotecarului, Cartii si Dreptului de autor.

Expoziţii de carte, dar şi foto-documentare, expoziţii de medalii, insigne, icoane, carte de buzunar şi liliput, au atras publicul cititor şi nu numai. 
 
De asemenea, în aceste zile, Biblioteca Judeţeană Botoşani este prezentă la Conferinţa naţională a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, care se desfăşoară în perioada 22-24 aprilie, în oraşul Gura Humorului din judeţul Suceava.

Conferinţa naţională ANBPR a avut ca temă "e-Aptitudini prin biblioteca publică". La eveniment a fost invitată şi Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani, care a participat cu un stand la care au fost expuse broşuri promoţionale, pliante, afişe ale activităţilor gazduite şi organizate de instituţie, dar şi cele 11 volume ale "Studiilor Eminescologice". 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
40

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
96

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
99

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...