"Traistuta cu povesti", pentru prichindeii din parc! - GALERIE FOTO

"Traistuta cu povesti", pentru prichindeii din parc! - GALERIE FOTO
Soare, natura si... povesti! Prichindeii au avut parte de o zi splendida, in care s-au intalnit cu personajele de poveste aduse special in Parcul Mihai Eminescu de actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache.

La ora 11.00, din "Traistuta cu povesti" a actorilor au rasarit pe rand "Turtiţa umflată", "Ridichea uriaşă" şi "Căsuţa din ulcior". Spectacolul a fost oferit gratuit copiilor botoşăneni, în cadrul manifestărilor organizate de Zilele Oraşului Botoşani.

Copiii s-au amuzat, s-au distrat, au participat la poveste, iar parinţii au aflat, cu acest prilej, şi despre viitoarele spectacole pe care actorii de la "Vasilache" le pregatesc.

"Traistuta cu povesti" este un spectacol dupa povesti populare, regizat de Valentin Dobrescu. Micii spectatori i-au putut urmări, pe "scena" foişorului din Parcul Mihai Eminescu, pe Mihaela Nistorica, Florin Iftode, Aurica Dobrescu si Ibica Leonte. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
6

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
36

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

astăzi, 13:29
764

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.Angajat în cadrul DRDP Iași în ...