135 de tineri din Protopopiatul Botoșani vor participa la „Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Moldova”

Departamentul Misiune pentru Tineret din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor va organiza în acest an cea de a patra ediţie a evenimentului „Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Moldova” (ITOM), în perioada 26 – 28 august 2024.

La acest eveniment vor participa 1500 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 – 25 de ani, din judeţele Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, din Republica Moldova şi din Ucraina (Regiunea Cernăuţi).

Numărul de participanţi din Protopopiatul Botoşani este de 135 de tineri.

Înscrierile se fac la fiecare parohie din Protopopiatul Botoșani.

Programul evenimentului, Tabelul de înscriere, fişa individuală şi acordul părinţilor pentru tinerii cu vârsta sub 18 ani sunt afișate în imaginile atașate, arată Timpul Credinței.

„Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova” nu este un eveniment izolat, adresat tinerilor din Arhiepiscopia Iașilor, ci el reprezintă apogeul altor proiecte desfășurate pe parcursul întregului an, scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...