„Îmbătați de dragoste” se joacă sâmbătă, pe scena de la Casa Tineretului

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” invită iubitorii de teatru la „Îmbătați de dragoste”, pe 30 octombrie, la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu.

”Îmbătați de dragoste” este o piesă adaptată după Pierre de Marivaux și va fi pusă în scenă de la 18:00.

Din distribuție fac parte Cezar Amitroaei în rolul domnului Orgon, un bătrân gentilom, Petruț Butuman îl va juca pe Mario, fiul bătrânului, iar Silvia Răileanu o va juca pe Silvi, fiica acestuia. Sorin Ciofu îl va interpreta pe Dorian, pretendentul Silviei, Lidia Uja va fi Lizet, camerista fetei, iar Răzvan Amitroaei îl va juca pe Victoire, valetul lui Dorian.

Regia artistică este semnată de Alexandru Vasilachi, cu asistența lui Sorin Ciofu și scenografia este realizată de către Mihai Pastramagiu. Muzica și coregrafia sunt asigurate de către Alexandru Vasilachi, respectiv Victoria Bucun.

„Eterna  dragoste...

Un joc al dragostei, doar aparent inofensiv, pune o problemă cât se poate de serioasă și veche de când e lumea: într-o căsnicie, e mai importantă zestrea sau omul? Să fie adevărat că haina-l face pe om? Se poate interzice dragostea pe motiv de apartenență la paliere sociale diferite? Este loc, în sufletul atât de zbuciumat al omului, și pentru dragoste și pentru rațiune, sau dragostea-i oarbă și rațiunea rece precum gheața?  Încap - și dragostea și rațiunea - în același suflet? Îmbătați-vă de dragoste! Dar nu uitați de și următoarea etapă, cea a prieteniei și a prețuirii sincere!”

Biletele se pot cumpăra de la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri între orele 08:00 – 21:00, dar și de la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu, de marți până vineri, între orele 12:00 – 16:00, iar sâmbătă și duminică între orele 16:00 – 18:00.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei. Accesul în sală se va face respectând toate măsurile de protecție sanitară.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

astăzi, 14:56

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

astăzi, 11:55

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

astăzi, 10:15

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...