Firma familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, intră în insolvenţă!

Afacerile familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se clatină. Cea mai importantă firmă deţinută de familia sa, abatorul de la Suliţa, intră în insolvenţă.

Firma familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, intră în insolvenţă!

Administratorul societăţii, Ionuţ Gabriel Grădinaru, a depus la Tribunalul Botoşani o cerere pentru deschiderea procedurii insolvenţei. Judecătorii au stabilit ca termen data de 8 decembrie pentru a analiza solicitarea. 

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, Florea Carn SRL a înregistrat anului trecut afaceri de 26.722.831 lei şi a avut un profit de 453.097 lei cu o medie de 72 de salariaţi. 

Firma a cunoscut o dezvoltare în timpul mandatului lui Florin Ţurcanu la Consiliul Judeţean, când a avut loc o retehnologizare. 

Insolvenţa este stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficienţa fondurilor băneşti disponibile pentru plata datoriilor exigibile. Pe parcursul procedurii judecătorul sindic dispune un lichidator judiciar care să se ocupe de administrarea firmei. Dacă sunt semne că firma îşi poate reveni se poate întocmi un plan de reorganizare supus aprobării creditorilor, în caz contrar se declară falimentul şi se lichidează patrimoniul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
89

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
112

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
116

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...