Evenimentul economic al începutului de an. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani convoacă oamenii de afaceri pentru a le afla problemele!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani începe anul în forţă şi a convocat tot mediul de afaceri botoşănean la o întâlnire pentru a afla probleme cu care se confruntă oamenii de afaceri. Întâlnirea va avea loc de la ora 12.00, la Hotelul Rapsodia. 

Evenimentul economic al începutului de an. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani convoacă oamenii de afaceri pentru a le afla problemele!

Noua conducere a CCIA, prin preşedintele Valeriu Iftime, şi-a propus să reîmprospăteze activitatea organizaţiei şi un prim pas este organizarea unei întâlniri cu mediul de afaceri local. 

Cu această ocazie se va discuta și despre constituirea unui Consiliu Economic Consultativ la nivelul județului, entitate care va susține interesele companiilor botoșănene și va aduce la cunoștința factorilor de decizie de la nivelul județului problemele cu care se confruntă mediul de afaceri local. 

La întâlnire au fost invitate peste 1500 de firme din judeţ, un indicator de selectare fiind realizarea unui bilanţ pozitiv în ultimul exerciţiu financiar. 

Valeriu Iftime a menţionat că în prezent organizaţia pe care o conduce funcţionează la nivel de avarie, în condiţiile în care are patru angajaţi cu jumătate de normă şi cotizaţiile membrilor nu acoperă nici măcar cheltuielile salariale. De asemenea, cea mai importantă sursă de venit este derularea unui proiect cu fonduri europene ce prevede sprijinirea noilor afaceri în regiunea Nord-Est. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
129

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
35

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
257

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...