Doi tineri reîntorși din diaspora aduc la Botoșani oameni de afaceri și speakeri motivaționali de top, la deschiderea unui nou club de business.

Doi tineri reîntorși din diaspora aduc la Botoșani oameni de afaceri și speakeri motivaționali de top, la deschiderea unui nou club de business.

Fondatori și manageri de mare succes din România și-au anunțat venirea la Botoșani pentru participarea la deschiderea unui club de business, parte a unei comunități renumite de business networking.
Evenimentul va avea loc pe 26 martie, iar speakerii ce vor ajunge pe plaiuri botoșănene sunt Andy Szekely, Felix Pătrășcanu, Zoltan Vereș, Andreea Savin, Alex Cernătescu, Călin Iepure, Laszlo Fodor, acestora alăturându-li-se botoșănenii Alina și Cosmin Sava.
Alina și Cosmin Sava, fondatorii BIZZ Club Botoșani, cred în educație continuă, sprijin reciproc și networking, structură ce stă la baza acestui club puternic și dinamic de business.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 26 martie, la ora 15:00, la hotelul Rapsodia și anunță să includă prezentări de excepție de la antreprenori de succes, cu povești inspiraționale și lecții învățate pe parcursul călătoriei lor. Nu vor lipsi sesiunile de networking interactive care vor oferi șansa conectării directe cu profesioniști din diverse domenii. Participanții vor putea afla strategii și sfaturi practice pentru a-și crește afacerile și pentru a depăși mai ușor dificultățile antreprenoriale.



”Participarea la acest eveniment nu este doar despre a sta în sală și a asculta, ci și despre a construi conexiuni autentice! Într-o lume în care relațiile sunt cheia succesului, acest eveniment oferă o platformă ideală pentru a extinde rețeaua de contacte. Este o șansă în plus de a face parte dintr-o comunitate vibrantă de antreprenori și profesioniști determinați să atingă succesul în viață și în afaceri !”, ne-a declarat Alina Cristina Sava, membră fondatoare a BIZZ Club Botoșani.

Înscrierile pentru evenimentul de lansare se pot face pe https://botosani.bizz.club/evenimente/lansare-botosani, iar detalii despre clubul de business pot fi găsite și accesând https://botosani.bizz.club/?fbclid=IwAR0-xj6KFScgIdackes1ClYe67lUhXDaOE4OZDLRTRSQDiMe06Pw5O6FbkA.

Data până la care se pot face înscrierile este 24.03.2024.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
545

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
253

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
200

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...