Ambasadorul Irlandei în România, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

Ambasadorul Irlandei în România, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

Marți, 25 septembrie, Excelenţa Sa Dl Derek Feely, Ambasadorul Irlandei in România, a efectuat o vizită de lucru la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, însoţit de Liviu Buzilă, Ataşat Comercial la Ambasada Irlandei, şi de Raluca Curelea, Secretar General al Romania Ireland Business Association.

Întâlnirea a fost moderată de Directorul General al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Carmen Panţiru, şi a avut drept scop identificarea oportunităților de colaborare dintre agenții economici locali și cei din Irlanda.

Cu această ocazie, Excelenţa Sa a avut discuţii cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Botoşani care activează în agricultură, industria alimentară, sectorul IT şi tehnologii de vârf. 

Excelenţa Sa a apreciat capacitatea firmelor locale de a atrage fonduri europene și a menționat că în contextul Brexitului, Irlanda are nevoie de parteneri iar România are potențialul de a deveni un important colaborator. (comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
247

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
291

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
187

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...