Vlad Plăcintă, apel pentru construirea un așezământ pentru bătrânii străzii

Vlad Plăcintă, apel pentru construirea un așezământ pentru bătrânii străzii

O asociație de la Botoșani construiește un așezământ pentru bătrânii străzii din județul Botoșani, un loc în care ar urma să fie adăpostiți aproximativ 50 de bătrâni după finalizarea lucrărilor.

Construit la Frumușica, așezământul social ar urma să ofere bătrânilor un acoperiș deasupra capului, trei mese pe zi, îmbrăcăminte, igienă și mai ales dragostea celor care ridică acum întreaga structură.

Casa Nicolae, cum se va numi așezământul pentru bătrâni, este ridicată de Asociația H.A.P.P.Y, care l-au avut invitat zilele trecute pe președintele Asociației Salvează o Inimă, Vlad Plăcintă, cal care sprijină această inițiativă.

“Ați auzit vreodată de Casa Albă? Cu siguranță mai bine de 90% dintre prietenii mei au auzit și chiar au dat un search pe Google să vadă care este treaba cu ea și cam cine stă în ea. Dar de ”Casa Neagră” nu cred că ați auzit?  Locuitori  Comunei  Frumușica Județul Botoșani o numesc ”La Castel” fiind una dintre cele mai impresionate clădiri din localitate  ridicate de către fostul președinte Nicolae Ceaușescu. Prietenii mei de la Asociația H.A.P.P.Y au dat numele CASA NICOLAE și va avea ca întrebuințare în viitorul apropiat de Așezamânt pentru bătrânii străzi din județul Botoșani. Cu mila lui Dumnezeu aici vor fi găzduiți aproximativ 50 de bătrâni care vor beneficia de un acoperiș deasupra capului, trei mese pe zi, îmbrăcăminte, igienă și mai ales vor beneficia de dragostea noastră a tuturor. Ieri am avut onoarea să fiu invitat să trag cu ochiul cum decurg lucrările și dacă merg conform planului bine stabilit în luna martie a.c. Și din fericire lucrurile decurg conform planului și dacă vremea și ”buzunarul” va ține cu noi vom finaliza lucrările de modernizare a acestei clădiri.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 P.S. pentru donații vă las conturile prieteniilor mei de la Asociația H.A.P.P.Y

ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

CONT IBAN RON:   RO71 RNCB 0041 1470 3703 0001

CONT IBAN EURO: RO44 RNCB 0041 1470 3703 0002”, a spus președintele Asociației Salvează o Inimă, Vlad Plăcintă, pe pagina sa de socializare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Plafonarea și compensarea ar urma să mențină prețurile la energie la nivelul celor din iarna trecută

Marţi, 26 Octombrie 2021
186

Plafonarea și compensarea duce prețurile la energie din această iarnă nivelul anului 2020, sau cel puțin asta anunță oficialii din Ministerul Economiei.Ministrul Virgil Popescu susține as...

Suntem pe locul doi în Uniunea Europeană la creșterea prețurilor la combustibili

Marţi, 26 Octombrie 2021
211

România s-a aflat în septembrie 2021 pe locul doi în UE la creșterea prețurilor la combustibili, înregistrând un avans de 29%, imediat după Luxembourg, aflat pe 1, cu ...

Pasagerii care pleacă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” de la Salcea trebuie să se prezinte cu 3 ore înainte de zbor

Marţi, 26 Octombrie 2021
588

Conducerea Aeroportului „Ștefan cel Mare” de la Salcea recomandă pasagerilor să se prezinte la aeroport cu 3 ore înaintea zborului, inclusiv celor care au făcut check-in-ul onlin...