Un tânăr de 20 de ani are nevoie de ajutor pentru a învinge boala care îi macină corpul

Un tânăr de 20 de ani are nevoie de ajutor pentru a învinge boala care îi macină corpul

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea George Coșbuc, comuna Gorbănești, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a învinge boala care îl macină de trei ani. Familia încearcă din răsputeri să îi asigure îngrijirea și tratamentul, însă nu poate suporta costurile intervenției chirurgicale.

Mihăiță Murariu a fost diagnosticat, la vârsta de 17 ani, cu os osteosarcom la nivelul genunchiului drept, o tumoră de care nu poate scăpa fără chimioterapie și extirpare.

„Nu a înțeles prea multe la acea vârstă, dar în timp și-a dat seama de boala sa. Au început și investigațiile, chimioterapia și între timp a fost și operat la Spitalul Militar din București, cu un an în urmă, iar de atunci așteaptă. Tânărul își dorește să ajungă cât mai rapid la operație pentru că tumora este gigantă și îi e frică să nu-și piardă piciorul sau să mai întâmpine și alte probleme de sănătate. Ceea ce-l mai frământa pe este deplasarea sa până la București. Tumora fiind destul de mare, acuză dureri”, spune Andreea Ursu, cea care a făcut cunoscută situația lui Mihăiță pe rețelele de socializare.

Ea a adăugat că preotul din sat este alături de familie și încearcă să strângă bani pentru cauza tânărului.

Cei care doresc să vină în sprijinul tânărului o pot face donând în contul RO87BTRLEURCRT0CE5107901. Numărul de telefon la care poate fi contactată familia este 0755.771.135.

 

Spune-ne opinia ta