Dramă pentru mama a nouă copii, chinuită de dureri cumplite

Dramă pentru mama a nouă copii, chinuită de dureri cumplite

O femeie de 32 de ani, mamă a nouă copii, trece printr-o adevărată dramă. Ultima sarcină, pe care a purtat-o numai patru luni, i-a declanșat o boală autoimună rară, care le ridică probleme inclusiv medicilor botoșăneni. Ea face apel la bunătatea oamenilor pentru a a-și putea crește copiii în condiții normale.

Florentina Otrocol locuiește în comuna Brăiești. Suferă de pemfigus, o afecțiune care provoacă dureri cumplite și care a împiedicat-o să ducă ultima sarcină până la termenul de naștere.

„Are nevoie de tratament și o alimentație strictă! Sunt nouă guri de hrănit, situația este destul de grea, fiind o familie modestă. Florentina nu-și permite să cumpere tratamentul, care este de durată. Ar avea nevoie de haine, mărimea 42-44, lenjerii, alimente, plus bani de cumpărat tratamentul din rețetă”, a scris pe Facebook Andreea Ursu, cunoscută pentru implicare în astfel de cazuri.

Cei care doresc să o ajute pe Florentina sunt rugați să ia legătura cu Mihaela Faraon, o prietenă care sprijină familia dintotdeauna, în limita posibilităților. Ea poate fi contactată la numărul de telefon 075.437.0889.

„Orice ajutor este binevenit! Avem nevoie chiar și de sfaturi, recomandări privind această boală autoimună! Dacă ați trecut sau cunoașteți pe cineva ce a trecut prin așa ceva și a scăpat, rog să îmi scrie în privat la ce medici putem apela, cu ce tratamente a trecut”, a mai transmis Andreea Ursu. 

(Fotografia de prezentare este generică)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Calitatea lucrărilor de reabilitare a intrărilor în oraș, contestată în plenul CL (video)

Joi, 28 Septembrie 2023
304

Calitatea lucrărilor de reabilitare executate la intrările în municipiul Botoșani a fost criticată vehement de șeful Direcției de Sport și Agrement (DSA), Eugen Țurcanu, în ședin...

Tânăr reținut după un scandal monstru în trafic. A agresat forțele de ordine (video)

Miercuri, 27 Septembrie 2023
1790

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Durnești, a fost reținut pentru 24 de ore, luni, după ce a condus fără permis, a încercat să se sustragă controlului efectuat de polițiști și a...

Adolescent de 15 ani acroșat de o mașină în timp ce se plimba cu trotineta (fotogalerie)

Miercuri, 27 Septembrie 2023
592

Un tânăr de 15 ani a fost rănit, luni seară, în urma unui accident rutier produs pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botoșani, în apropiere de Colegiul Economic „Octav O...