Dramă pentru mama a nouă copii, chinuită de dureri cumplite

Dramă pentru mama a nouă copii, chinuită de dureri cumplite

O femeie de 32 de ani, mamă a nouă copii, trece printr-o adevărată dramă. Ultima sarcină, pe care a purtat-o numai patru luni, i-a declanșat o boală autoimună rară, care le ridică probleme inclusiv medicilor botoșăneni. Ea face apel la bunătatea oamenilor pentru a a-și putea crește copiii în condiții normale.

Florentina Otrocol locuiește în comuna Brăiești. Suferă de pemfigus, o afecțiune care provoacă dureri cumplite și care a împiedicat-o să ducă ultima sarcină până la termenul de naștere.

„Are nevoie de tratament și o alimentație strictă! Sunt nouă guri de hrănit, situația este destul de grea, fiind o familie modestă. Florentina nu-și permite să cumpere tratamentul, care este de durată. Ar avea nevoie de haine, mărimea 42-44, lenjerii, alimente, plus bani de cumpărat tratamentul din rețetă”, a scris pe Facebook Andreea Ursu, cunoscută pentru implicare în astfel de cazuri.

Cei care doresc să o ajute pe Florentina sunt rugați să ia legătura cu Mihaela Faraon, o prietenă care sprijină familia dintotdeauna, în limita posibilităților. Ea poate fi contactată la numărul de telefon 075.437.0889.

„Orice ajutor este binevenit! Avem nevoie chiar și de sfaturi, recomandări privind această boală autoimună! Dacă ați trecut sau cunoașteți pe cineva ce a trecut prin așa ceva și a scăpat, rog să îmi scrie în privat la ce medici putem apela, cu ce tratamente a trecut”, a mai transmis Andreea Ursu. 

(Fotografia de prezentare este generică)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Ziua Educației, sărbătorită la Săveni cu muzică, dans și teatru, într-un proiect menit să reducă abandonul școlar (video)

Miercuri, 5 Octombrie 2022
58

Zeci de elevi și cadre didactice au participat, miercuri, la o activitate inedită organizată, de Ziua Mondială a Educației, la Centrul de Cultură din orașul Săveni, în cadrul proiectului...

VIDEO: Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a primit diploma de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani, după doi ani de la acordarea titlului

Miercuri, 5 Octombrie 2022
82

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu, membru al lotului olimpic de lupte greco-romane, a primit, miercuri, în cadrul unei ceremonii susținute în Sala „Mihai Eminescu” a Primăriei, ...

Femeie preluată în stare critică de un elicopter SMURD

Miercuri, 5 Octombrie 2022
292

Un elicopter SMURD a fost solicitat, miercuri după-amiază, în municipiul Botoșani, pentru a prelua o femeie aflată în stare critică, informează Inspectoratul Județean pentru Situaț...