Strigăt de ajutor după două decenii de suferință

Strigăt de ajutor după două decenii de suferință

O tânără de 20 de ani, din județul Botoșani, diagnosticată cu paralizie cerebrală infantilă și tetrapareză spastică, are nevoie de sprijinul semenilor. Părinții fac apel către oamenii de bine pentru a-i ușura traiul fiicei lor.

Erzilia este din localitatea Băbiceni, a primit nota 5 la naștere și a crescut supravegheată în permanență de un însoțitor. Ea prezintă întârziere în dezvoltarea psiho-motorie, dificultăți de învățare, relaționare și comunicare. Pentru ca deplasările să nu mai fie o povară, familia intenționează să cumpere o tricicletă electrică. Jumătate din sumă este strânsă.

„Mama sa este asistentul ei. Ea îi înțelege suferința și totodată și dorințele. Erzilia a crescut, iar mama, din puținul ei, a strâns suma de 50 milioane (n.r.: 5.000 de lei) pentru că își dorește să cumpere pentru ele, ca deplasarea să le fie mai ușoară o tricicletă electrică cu prelate. Dar nu pot acoperi toată suma, ea ajunge la aproape 100 milioane. Apelează la toți cei cu inima bună, să o ajute pe Erzilia”, este mesajul publicat Facebook de Andreea Ursu.

Cei care doresc să ajute, o pot face donând în contul RO32RNCB0045012428100002. Familia poate fi contactată la numărul de telefon 074.892.3318 (Gabriela).

 

 

Spune-ne opinia ta