Un copil din Botoșani are urgent nevoie de ajutor. O banală febră s-a transformat într-un coșmar!

Gabriel are doar 14 ani dar trece prin momente grele. O picătură de sânge înseamnă viață!

Gabriel Fluierariu era un copil energic, vesel, nedespărțit de cei trei frați ai lui. Asta până într-o zi când, brusc, a început să facă febră. Pentru că nu îi scădea, părinții l-au dus de urgență la spitalul din Botoșani. După investigații, medicii au decis că este cazul să îl trimită la Iași.

“Totul a pornit de la o banală febră, banală mi s-a părut mie de fapt, că nu știam ce va urma…, am încercat eu să îi scad febra acasă, dar când am văzut că are deja 3 zile de febră și începea să verse, am mers la urgențe la Botoșani. Acolo i-au recoltat analize de sânge și au ieșit foarte proaste, iar medicii au decis să ne trimită la Iași. Mi-au explicat că este o problema serioasă și că cel mai bine e să venim aici”, a declarat mama lui Gabriel pentru 24iasi.

Ajuns la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria“, medicii au decis să îl interneze pe secția de Terapie Intensivă și de aici a început o luptă contracronometru pentru Gabriel.

“De aici, după analize și investigațîi amănunțite, ne-au zis că îi trebuie trombocite. Ni s-a spus că mai au și ei în centru, dar că este bine să căutăm cât mai mulți donatori pentru a acoperi necesarul pentru Gabriel”, a mai transmis mama băiatului.

Lui Gabriel i-a fost efectuat o puncție lombară pentru a stabili diagnosticul, însă nevoia de trombocite este mare.

Așadar, rugăm pe cei care vor și pot dona, să o facă la Centrul de Transfuzii Iași sau Botoșani, folosind datele de mai jos:

Pacient: Fluierariu Gheorghe Gabriel

Este nevoie de: Trombocite, grupa 01, RH Pozitiv

Unitatea medicală: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria“, secția ATI

Vârstă: 14 ani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...