Omul bun din Botoșani! Gestul care a stârnit admirația și respectul tuturor. ”Atât am putut să fac!”

Omul bun din Botoșani! Gestul care a stârnit admirația și respectul tuturor. ”Atât am putut să fac!”

   Foto: Radar Botoșani Oficial

Vijelia care s-a abătut miercuri seara asupra orașului Botoșani a impus numeroase intervenții ale pompierilor, mai ales acolo unde arborii rupți au creat blocaje sau situații de pericol. Însă au fost și cazuri în care cetățenii au intervenit fără să stea o clipă pe gânduri.

Așa s-a întâmplat pe o stradă din Botoșani, unde un cetățean își parcase mașina, lăsând însă un geam întredeschis, având în vedere temperaturile caniculare înregistrate în cursul zilei. Cum ploaia a venit brusc, apa a pătruns în interiorul autoturismului, fapt observat de un trecător.

În ciuda ploii torențiale sub care se afla, Costel T. a fotografiat mașina. Însă nu s-a limitat la atât: a protejat mașina pentru a nu mai pătrunde apa în interior, apoi a transmis mesajul pe rețelele de socializare, pentru a-l atenționa pe proprietar.

”Hai să închizi geamul! Atât am putut să fac!”, a scris Costel T.



Gestul botoșăneanului a atras admirația a peste 1500 de oameni. Iar comentariile, nu mai puțin numeroase, sunt grăitoare în acest sens:

”Tot respectul, prietene, gestul tău este speranța pentru mâine!”.

”Lume multă, oameni puțini!!! Felicitări pentru gest!”

”Unul din 100 cred ca ar fi făcut un asemenea gest, bravo, asta înseamnă să fim mai buni unii cu alții, să ne ajutam reciproc, să fim uniți, FELICITARI!”

”Felicitări, om cu suflet minunat!”

”Felicitări, în ziua de astăzi, pentru lumea în care trăim, un gest “de milioane“! Respect!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...