Sediul Pro România devine centru de colectare de bunuri pentru refugiații ucraineni

Sediul Pro România devine centru de colectare de bunuri pentru refugiații ucraineni

Sediul filialei PRO România din Botoșani este transformat în centru de colectare de bunuri pentru refugiații ucraineni, a anunțat coordonatorul organizației politice, Mihaela Huncă.

Potrivit sursei citate, donatorii pot ajuta cu pături, alimente neperisabile, produse de igienă personală, care vor fi ulterior oferite refugiaților.

„PRO România își exprimă solidaritatea cu cetățenii ucraineni forțați să fugă din calea unui război declanșat fără nici o justificare. Ca urmare a situației dramatice în care se află mii de cetățeni ucraineni care și-au părăsit locuințele și tara din cauza bombardamentelor, PRO Romania a decis în această dimineață la nivel național, la propunerea  europarlamentarului Corina Crețu,  să  se organizeze centre județene și locale de colectare de bunuri atât de necesare oamenilor care au venit în România și care continuă să sosească”, a scris Mihaela Huncă pe Facebook.

Centrul de colectare este situat pe strada Ion Pillat nr. 9 din municipiul Botoșani.

„Îi așteptăm pe botoșănenii care vor să ajute să doneze - pături; alimente neperisabile (conserve,  zahar, ulei, faină  etc)-jucării de mici dimensiuni; - produse de igienă personală (săpun, periuțe de dinți, scutece etc.). Toate acestea vor fi apoi donate refugiaților ucraineni”, a adăugat lidera Pro România.

 

Spune-ne opinia ta