Prea săracă pentru a reuși să se trateze de o boală cumplită. O dorohoiancă are nevoie de sprijinul semenilor

Prea săracă pentru a reuși să se trateze de o boală cumplită. O dorohoiancă are nevoie de sprijinul semenilor

Tomascu Aglaia ( Manuela), este o botoșăneancă  în vârstă de 56 ani din orașul Dorohoi, care suferă de neoplasm col uterin, o tumora maligna destul de mare care îi invadează întreg corpul.

Tumora este extinsă și la bazin iar acest lucru îi îngreunează mersul și activitățile zilnice.

Manuela a făcut numeroase investigații medicale la Spitalul IRO Iași, și urmează să înceapă cure de chimioterapie si radioterapie iar tratamente sunt destul de costisitoare.

În luna ianuarie a acestui an, femeia a aflat cruntul diagnostic. Toate economiile pe care le-a avut împreună cu soțul ei, ambii angajați la o fabrică de confecții,  au fost cheltuiți pe investigații și tratamente.

În continuare, Manuela este nevoită să meargă la Iași pentru alte investigații dar deplasarea este costisitoare și nu își poate permite să facă aceste lucruri dintr-un salariu minim pe economie, momentan aflându-se în concediu medical.

În plus, după ședințele de chimioterapie și radioterapie de la Spitalul IRO Iasi, femeia va trebui să meargă la Cluj la o clinică privată, pentru a efectua alte ședințe și tratamente contra cost.

Și asta pentru că Spitalul IRO Iași nu deține aparatura și sondele necesare pentru aceste proceduri specifice cancerului de col uterin pe care îl are.

Persoanele care vor să doneze o pot face în conturile bancare deschise la BCR, pe numele Tomescu Aglaia:

RO67RNCB0044011809780003  LEI  

RO45RNCB0044011809780011  EURO

De asemenea, Manuela poate fi contactată și la numărul de telefon  0755.922.392.

 

Spune-ne opinia ta