Greu încercat de viață, un botoșănean cu o parte din membre amputate, are nevoie de ajutor

Greu încercat de viață, un botoșănean cu o parte din membre amputate, are nevoie de ajutor

Costică Stoian este un botoșănean în vârstă de 73 de ani, din satul Baranca, peste care nenorocirile s-au abătut încă din copilărie.

Imobilizat la pat, cu brațul stâng și piciorul drept amputate, bărbatul locuiește într-o cămăruță, uitat de proprii copii, ducându-și zilele în sărăcie, tristețe și agonie.

Nevoit să muncească  de mic copil, la vârsta de 14 ani, domnul Costică își pierde brațul stâng, strivit de tocătorul unui tractor.

Anii au trecut iar bărbatul reușește să-și întemeieze o familie. Doar că șirul evenimentelor neplăcute nu aveau să se oprească aici.

După câțiva ani de la căsătorie, bărbatul își pierde unul dintre cei trei copii, ajungând să se separe de soție.

După acest episod dureros, fiecare membru al familiei își vede de drum, uitând parcă de trecutul pe care l-au avut împreună. Copiii domnului Costică au luat calea străinătății, uitând de cel care le este tată.

Și de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, anul trecut domnul Costică  a suferit și un AVC care a dus la paralizia sa. De altfel, și piciorul drept a fost ulterior amputat.

Domnul Costică se află în grija surorii sale, Elena Bacrău, care face orice îi stă în putință pentru a-și ajuta fratele bolnav.

Deși este bine îngrijit, situația financiară a familiei nu permite a-i asigura bărbatului cele necesare, iar lipsurile sunt vizibile afectându-i și mai mult sănătatea.

Bărbatul are nevoie de scutece pentru adulți, alimente sau lenjerie de pat, dar orice ajutor oferit în plus este binevenit.

Mai multe informații despre acest caz puteți obține la numărul de telefon al Elenei Bacrău, sora bărbatului (0744.291.591).

 

 

Spune-ne opinia ta