Pentru a doua oară, casa unei familii din Stăuceni a ars ca o torță. Cinci membri au nevoie de ajutorul semenilor

Pentru a doua oară, casa unei familii din Stăuceni a ars ca o torță. Cinci membri au nevoie de ajutorul semenilor

Săptămâna trecută, o familie cu trei copii din comuna Stăuceni, județul Botoșani, a trecut prin clipe de groază, fiind martora unui incendiu care i-a mistuit, pentru a doua oară, toată avuția.

Rămasă la mila semenilor, familia Abrobotoaiei nu mai are unde trăi și asta pentru că locuința membrilor, recent renovată, le-a fost distrusă de flăcări, nemaiputând salva nimic din ea.

Necazul s-a abătut a doua oară aspra familiei, și asta după ce, în urmă cu câțiva ani, părinții au fost la un pas de a-și pierde unul dintre copii în incendiu.

Tragedia familie Abrobotoaiei nu a trecut neobservată. Comunitatea botoșăneană încearcă să vină în sprijinul ei pentru a reuși să treacă cu bine peste acest obstacol. Cei trei copii ai familiei merită să-și trăiască în liniște cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Persoanele care vor să ajute familia Abrobotoaiei o pot face prin contul pus la dispoziție:

RO 69 BRDE070SV40083010700 (Adrobotoaiei Constantin)

De asemenea, sumele de bani pot fi donate personal familiei. Mai multe informații despre acest caz, puteți obține la numărul de telefon al familiei Abrobotoaiei (0740 797 823).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Muzeul Județean Botoșani organizează, sâmbătă, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor

Vineri, 11 Iunie 2021
290

Muzeul Judeţean Botoşani organizează sâmbătă, 12 iunie 2021, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor.Evenimentul cultural se înscrie în cadrul celui organizat anual la nivel e...

Minor reținut pentru complicitate la înșelăciune prin metoda ”accidentul”

Vineri, 11 Iunie 2021
424

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de tentativă la înșelăciune și o infracțiune de înșelăciune, la data de 10 i...

Elevii de clasa a VIII-a încheie vineri cursurile gimnaziului

Vineri, 11 Iunie 2021
227

Elevii de clasa a VIII-a termină, vineri, cursurile ciclului gimnazial, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Înscrierile pentru susţinerea Evaluării Naţionale au început pe...