Un nou târg caritabil pentru micuțul Ștefan, un băiețel grav bolnav

Un nou târg caritabil pentru micuțul Ștefan, un băiețel grav bolnav

La începutul lunii viitoare, mai exact pe data de 3 – 4 aprilie 2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00, pe Pietonalul Unirii din Botoșani, va fi organizat un târg caritabil dedicat strângerii de fonduri necesare micuțului Ștefan, un băiețel în vârstă de 3 ani, care suferă de o boală cumplită.

Băiețelul a fost diagnosticat cu Amiotrofie Spinală Musculară tip 1(SMA-1), iar unicul tratament care îi poate da o șansă la viață este Zolgensma. Acesta este considerat cel mai scump medicament din lume, costul său ridicându-se la 2,1 milioane de dolari.

Programat inițial a se desfășura în cursul anului precedent, evenimentul caritabil a fost anulat din cauza pandemiei.

Organizatorii târgului nu se află la prima experiență de acest gen. În luna septembrie a anului trecut, pe Pietonalul Unirii a avut loc primul târg caritabil dedicat Alesiei, o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, care a fost diagnosticată cu aceeași boală.

Cu toate că s-a reușit strângerea sumei necesare vaccinului salvator, pentru Alessia a fost prea târziu. După câteva luni, micuța a pierdut lupta cu boala .

În cadrul târgului destinat micuțului Ștefan, cumpărătorii vor putea alege dintr-o gamă largă de jucării, haine și încălțăminte pentru copii, accesorii diverse, cărți, decorațiuni și ornamente precum și alte lucruri interesante.

De asemenea, vor fi amplasate urne pentru donații iar organizatorii evenimentului vor iniția tombole cu surprize pentru copii și adulți, și multe alte surprize.

Banii din vânzări vor fi virați integral în contul Asociației "Micuțul Noel" care, în acest moment, luptă pentru a strânge suma necesară tratamentului lui Ştefan.

Persoanele care doresc să doneze produse pentru târg, sunt rugate să contacteze organizatorii, la numerele de telefon puse la dispoziție:

Valentina Părpăluţă - 0753752461

Anca Huivan - 0754880610

Redăm, mai jos, povestea lui Ştefănel, relatată de mama copilului:

"Ștefănel este cel mai zâmbăreț copil pe care îl cunosc și nu spun asta doar pentru că e fiul meu. Este atât de plin de viață încât parcă nimeni și nimic pe lumea asta nu îl pot opri din a obține ce își dorește. Zâmbește întotdeauna, dar mai ales atunci când camera telefonului este îndreptată spre el. „Ciiiiiz!” spune, iar dințișorii lui ca de veveriță se dezvelesc în cel mai dulce zâmbet din univers.

Este mai puțin fericit când nu poate s-o alerge pe sora lui, Alina, prin casă. Sau să se joace cu Gogu, cățelul nostru de al cărui drag se topește mereu.

Cu toate acestea, știu că el va realiza tot ce își propune în viața asta, pentru că e un luptător.

Viața alături de Ștefan este umbrită numai de gândul că într-o zi aș putea să îl pierd. De aceea sunt dispusă să fac totul pentru a-i oferi singurul tratament care poate să oprească boala lui din evoluție: Zolgensma.

Costurile fabuloase ale acestui tratament nu mă sperie. Ștefan are alături de el o armată de îngeri în care îmi pun întreaga încredere. Voi, dragi oameni, ați strâns jumătate din sumă în doar câteva luni. Iar acum, ne mai rămâne încă jumătate.

Îmi pun întreaga speranță în mâinile voastre. Mă rog în fiecare dimineață la Domnul Nostru să vă țină în sănătate și în fericire. În fiecare seară îi cer să vă dea putere, să vă dea iubire, să vă dea o viață așa cum visez eu pentru Ștefan.

Fiecare dintre voi e un înger. Poate că voi nu vă vedeți aripile, dar eu le văd. Sunt magnifice." (Oana, mămica lui Ştefan)

Modalități prin care îl putem ajuta pe Ștefănel:

online cu cardul fără comision https://asociatianoel.ro/doneaza.html

donează recurent, lună de lună, cu cardul din orice țară: https://asociatianoel.ro/doneaza/abonament-lunar.html

Revolut: 0747.681.370

User: mariab9kl

BTPay: 0752.076.131

Tansfer bancar:

Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22

Beneficiar Asociatia pentru micutul Noel

Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel

Trimite SMS la 8828 cu textul ȘTEFAN și donezi 2 euro. Pentru a dona o sumă mai mare este necesar sa trimiteți mai multe sms-uri

Donează sub formă de sponsorizare. Info aici https://asociatianoel.ro/

 

Spune-ne opinia ta