Povestea unei mame singure diagnosticată cu cancer. Are nevoie de ajutor pentru a o vedea pe Sara crescând!

În urmă cu doi ani, Cristina a trăit una dintre cele mai dureroase pierderi: mama ei, o femeie puternică și mereu alături de Cristina, a plecat in lumea celor drepti, răpusă de cancer.

Povestea unei mame singure diagnosticată cu cancer. Are nevoie de ajutor pentru a o vedea pe Sara crescând!

Cristina a ținut-o în brațe, a sperat până în ultimul moment, dar destinul a fost nemilos. Durerea pierderii ei a fost accentuată de soțul ei, care a ales să o părăsească, lăsând-o singură cu o minunăție de fetiță de 10 ani, Sara. Sara, care nu înțelege de ce mama ei trebuie să fie atât de tristă.

Chiar când credea că a atins apogeul greutăților, o nouă veste a zdruncinat-o pe Cristina: sarcomă sinovială – un diagnostic care a însemnat cancer la țesutul osos. Pentru un moment, a simțit că lumina la capătul tunelului s-a stins și că puterile ei s-au epuizat.

Dar chiar și în acele momente de disperare, Cristina a simțit o mână caldă pe umărul ei – mânuța Sarei. A înțeles că trebuie să lupte pentru amândouă. Dumnezeu i-a arătat că există o șansă. Șansa aceasta stă în inimile și generozitatea voastră.

A demarat tratamentele de chimioterapie și radioterapie. Dar este atât de mult de parcurs. Operația, singura care îi oferă speranța unei vieți normale, este din păcate extrem de costisitoare.

Cristina va roagă din adâncul sufletului ei, să nu fiți indiferenți. Gândiți-vă că fiecare contribuție, fie ea și mică, înseamnă o șansă pentru ea, dar mai ales pentru Sara, care în fiecare seară îi șoptește că isi vrea mama sănătoasă.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al tinerei mame-Cristina Șterbet

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
93

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
99

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
146

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...