Botoșănean în stare gravă, astăzi este nevoie de noi toți. Vlad Plăcintă: ”Fiecare ajutor adus e o lumină în întuneric!”

Într-o clipă de neatenție, destinul unui botoșănean s-a schimbat iremediabil. O căzătură de la înălțime i-a adus suferințe nemăsurate, lăsându-l cu multiple fracturi la bazin.

Botoșănean în stare gravă, astăzi este nevoie de noi toți. Vlad Plăcintă: ”Fiecare ajutor adus e o lumină în întuneric!”

Acum, zidurile reci ale Spitalului Județean de Urgență "Mavromati", în secția de ortopedie, îi sunt adăpost bărbatului care trece prin chinuri cumplite.

Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă” din Botoșani, face un apel de suflet către toți cei care pot veni în ajutor, întrucât Maricel Irimia are nevoie urgent de sânge!

”În aceste momente grele, căutăm sprijin în bunătatea și generozitatea semenilor noștri. Orice picătură de sânge donată poate însemna o șansă în plus pentru o recuperare de succes, o rază de speranță înaintea operației ce se așteaptă cu neliniște”, a transmis Vlad Plăcintă.

Președintele Asociației ”Salvează o inimă” face apel la solidaritate, ”la acea scânteie de umanitate care ne unește pe toți”.

Dacă vă simțiți chemați să ajutați, să oferiți o parte din forța voastră vitală, Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani vă așteaptă cu brațele deschise pentru a dona în numele lui Irimia Maricel.

”Încrederea și speranța ne călăuzesc în aceste vremuri încercate, iar recunoștința noastră pentru fiecare gest de ajutor va rămâne eternă. Din inimă, vă mulțumim și sperăm că, într-o zi, vom putea răsplăti cumva toată generozitatea și sprijinul acordat. Fiecare ajutor adus e o lumină în întuneric. Vă mulțumim pentru tot!”, este mesajul lui Vlad Plăcintă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
76

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
88

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
120

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...