Botoșănean în stare gravă, astăzi este nevoie de noi toți. Vlad Plăcintă: ”Fiecare ajutor adus e o lumină în întuneric!”

Într-o clipă de neatenție, destinul unui botoșănean s-a schimbat iremediabil. O căzătură de la înălțime i-a adus suferințe nemăsurate, lăsându-l cu multiple fracturi la bazin.

Botoșănean în stare gravă, astăzi este nevoie de noi toți. Vlad Plăcintă: ”Fiecare ajutor adus e o lumină în întuneric!”

Acum, zidurile reci ale Spitalului Județean de Urgență "Mavromati", în secția de ortopedie, îi sunt adăpost bărbatului care trece prin chinuri cumplite.

Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă” din Botoșani, face un apel de suflet către toți cei care pot veni în ajutor, întrucât Maricel Irimia are nevoie urgent de sânge!

”În aceste momente grele, căutăm sprijin în bunătatea și generozitatea semenilor noștri. Orice picătură de sânge donată poate însemna o șansă în plus pentru o recuperare de succes, o rază de speranță înaintea operației ce se așteaptă cu neliniște”, a transmis Vlad Plăcintă.

Președintele Asociației ”Salvează o inimă” face apel la solidaritate, ”la acea scânteie de umanitate care ne unește pe toți”.

Dacă vă simțiți chemați să ajutați, să oferiți o parte din forța voastră vitală, Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani vă așteaptă cu brațele deschise pentru a dona în numele lui Irimia Maricel.

”Încrederea și speranța ne călăuzesc în aceste vremuri încercate, iar recunoștința noastră pentru fiecare gest de ajutor va rămâne eternă. Din inimă, vă mulțumim și sperăm că, într-o zi, vom putea răsplăti cumva toată generozitatea și sprijinul acordat. Fiecare ajutor adus e o lumină în întuneric. Vă mulțumim pentru tot!”, este mesajul lui Vlad Plăcintă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
38

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
58

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
57

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...