O mamă singură din județul Botoșani are nevoie de sprijin pentru a-și crește cei 5 copilași

O mamă singură din județul Botoșani are nevoie de sprijin pentru a-și crește cei 5 copilași

Morcov Nicoleta este o tânără mama din satul Orășeni Vale, comuna Curtești, județul Botoșani, care își crește singură cei 5 copii.

După o căsnicie eșuată, în care soțul ei a transformat viața membrilor familiei într-un adevărat coșmar, femeia a decis să se despartă, cu riscul de a întâmpina diverse probleme întâlnite în creșterea copiilor.

Situația financiară precară a familiei nu i-a permis mamei să le asigure condiții decente copiilor. Nicoleta a început renovarea locuinței pe care intenționa să o transforme într-un loc sigur în care să-și crească singură pruncii dar nu a reușit să finalizeze lucrările din cauza lipsurilor financiare.

„Eu singură mi-am izolat pereții, fac orice mă pricep. Nu am ce face deocamdată și nu-mi doresc decât să ne mutăm înapoi în căsuța noastră”, povestește femeia.

Împreună cu cei 5 copii, Nicoleta își duce traiul deocamdată în casa unui vecin care și-a făcut milă de ei, lăsându-i să locuiască acolo pe perioada în care el este plecat în străinătate.

Mai grav este că sănătatea unuia dintre copii este precară. Din cauza șocurilor emoționale suferite anterior, Gabriel, în vârstă de 12 ani, are un ușor retard iar terapia este costisitoare pentru tânăra mamă. Copilul iubește nespus animalele  și crede că „doar ele te iubesc, nu te jignesc și nu te părăsesc” .

Familia are nevoie de ajutorul semenilor pentru a depăși această situație critică și pentru a-l ajuta pe Gabriel să învingă frica provocată de neînțelegerile dintre părinți.

Persoanele care vor să o ajute pe Nicoleta sunt rugate să sune la numărul de telefon pus la dispoziție de tânăra mamă (0725.198.476).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Muzeul Județean Botoșani organizează, sâmbătă, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor

Vineri, 11 Iunie 2021
302

Muzeul Judeţean Botoşani organizează sâmbătă, 12 iunie 2021, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor.Evenimentul cultural se înscrie în cadrul celui organizat anual la nivel e...

Minor reținut pentru complicitate la înșelăciune prin metoda ”accidentul”

Vineri, 11 Iunie 2021
444

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de tentativă la înșelăciune și o infracțiune de înșelăciune, la data de 10 i...

Elevii de clasa a VIII-a încheie vineri cursurile gimnaziului

Vineri, 11 Iunie 2021
233

Elevii de clasa a VIII-a termină, vineri, cursurile ciclului gimnazial, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Înscrierile pentru susţinerea Evaluării Naţionale au început pe...