Mama a patru copilași dintr-o comună din Botoșani s-a stins din viață în această dimineață. Familia are nevoie urgent de ajutor

Mama a patru copilași dintr-o comună din Botoșani s-a stins din viață în această dimineață. Familia are nevoie urgent de ajutor

Marcu Minuța, o tânără mamă din comuna Corni, județul Botoșani, s-a stins din viață în dimineața zilei de luni, după o lungă și grea suferință.

Mamă a patru suflete, femeia în vârstă de numai 39 de ani, s-a luptat ani la rând cu o boală necruțătoare: CANCER. A lăsat în urmă multă durere în sufletele celor patru copilași. A murit în brațele soțului, înconjurată de copii, așa cum și-a dorit.

„Mia a plecat la îngerii...

Luni dimineață, la ora  4:00, Marcu Minuta, în vârstă de 39 de ani, din comuna Corni,  mamă a patru fete, a pierdut lupta cu o boală crâncenă care o măcina.

A murit în brațele soțului, alături de cei patru copii și întreaga familie așa cum și-a dorit să fie, plecând într-o lume mai buna și fără dureri”, povestește Simona Elena Șuhan, cea care s-a ocupat de cazul femeii.

Ani la rând, tânăra mamă a luptat cu această boală cumplită, dar numeroasele ședințe de chimioterapie și tratamente nu au ajutat-o să supraviețuiască. Din păcate, corpul său plăpând nu a mai putut rezista în fața  durerilor prea mari.

În urma sa au rămas patru fete cu vârstele de 1 an, 12 ani, 15 ani și 16 ani și al lor tată care are nevoie de ajutor pentru a le îngropa creștinește mama.

Acum, tot greul cade pe umărul tatălui. Nevoit să renunțe la muncă pentru a avea grijă de familie, Cristi Marcu se gândește cu îngrijorare la viitor.

Banii sunt puțini iar nevoile, prea mari...Dar este hotărât, mai mult ca niciodată, să respecte și ultima dorință a soției sale: să aibă grijă de copii și să le asigure un viitor bun.

Situația în care se află această familie este critică. Tata Cristi a rămas fără un loc de munca și riscă să piardă copilașii.  Momentan trăiesc doar din alocația copiilor. Familia are nevoie de ajutorul  nostru, ca să-și poată înmormânta mama așa cum se cuvine și să aibă cele necesare”, a transmis Simona Elena.

Persoanele care doresc să acorde un ajutor financiar  acestei familii greu încercate de soartă sau să contribuie la cheltuielile aferente înmormântării, pot depune bani în conturile puse la dispoziție de familie:

MARCU IULIAN CRISTIAN

RO35BTRLRONCRT0563156001 RON 

SWIFT: BTRLRO22

Mai multe informații despre acest caz se pot obține la numărul de telefon 0744.814.229 (Cristi Marcu, soțul Minuței Marcu).

De asemenea, donații se pot face și în contul Asociației  „Simona Elena și Voluntarii”.

Cod de inregistrare fiscala: 43787730

Cont (IBAN) bancar deschis la Banca Transilvania:

RO06BTRLRONCRT0587762901  RON 

RO53BTRLEURCRT0587762901   EURO

SWIFT: BTRLRO22

Cu specificația MIA

 

 

Spune-ne opinia ta