40 de copii proveniți din mediul rural au nevoie de un 1 Iunie de neuitat. Comunitatea, invitată să se alăture acțiunii umanitare

40 de copii proveniți din mediul rural au nevoie de un 1 Iunie de neuitat. Comunitatea, invitată să se alăture acțiunii umanitare

Pentru o mare parte dintre copiii sărmani ai județului Botoșani, ziua de 1 Iunie, dedicată copiilor,  va fi o zi ca oricare alta, fără a fi marcată în vreun fel de către părinți.

Proveniți din medii defavorizate, aceștia nu au posibilitatea de a le oferi celor mici nicio bucurie, iar dulciurile sau jucăriile sunt un vis care nu va devine niciodată realitate.

În sprijinul acestor copii mai puțin norocoși a venit Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației „Grup Civic” Botoșani, care intenționează să ofere o zi de neuitat pentru 40 de copii proveniți din mediul rural.

În colaborare cu mai mulți agenți economici din Botoșani, Daniel Câșlariu intenționează să transforme această zi într-una de neuitat pentru aceste suflete nevinovate.

„Vreau să pot aduce 40 de copii din mediul rural care nu au mâncat niciodată într-un restaurant sau nu au văzut vreodată un spațiu de joacă. Fac un apel la dumneavoastră dacă doriți și aveți posibilitatea să donați câte o jucărie fie ea și folosită, pentru cei 40 de copilași”, a declarat Daniel Câșlariu.

Persoanele care vor să se implice în această acțiune de binefacere pot obține mai multe detalii la numărul de telefon 0759.362.916 (Daniel Câșlariu).

 

Spune-ne opinia ta