Inspectoratul de Poliție se alătură campaniei „5000 de zâmbete” (video)

Inspectoratul de Poliție se alătură campaniei „5000 de zâmbete” (video)

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) susține campania „5.000 de zâmbete”, derulată de Asociația „Grup Civic” pentru copiii vulnerabili din județul Botoșani.

Asociația își propune să ofere cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă acelor copii din mediul rural, crescuți în familii defavorizate. Inițiatorul proiectului spune că este nevoie de circa 150.000 de lei pentru achiziționarea darurilor. Beneficiarii au fost selectați de Inspectoratul Școlar Județean, în baza datelor de care dispune.

„O zi fără un zâmbet este o zi pierdută, iar copiii sunt aceia care ar trebui să aibă mereu zâmbetul pe buze. Scopul campaniei „5000 de zâmbete” este unul nobil, iar atingerea acestuia reprezintă o mare realizare. Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani susține și se alătură campaniei inițiată de Asociația „Grup Civic”. Ne dorim ca în acest mod să fim părtași la zâmbetele copiilor, create de darurile primite în cadrul acestei campanii”, a spus agentul principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Există mai multe urne pentru colectarea donațiilor în locații puse la dispoziție de parteneri: Uvertura Mall, Facefood, Frizeria „La brici”, Volver Outlet, salonul „Ramonique Beauty”, Alino Foto Studio, Hair Studio, „Meseriașul” și compania de transport în comun „Microbuzul”.

„Receptivitatea și bunătatea sunt virtuți ale oamenilor cu adevărate valori. Aflându-ne în apropierea sărbătorilor sfinte de iarnă, fiecare din noi poartă în suflet magia și lumina Crăciunului. Este perioada când avem posibilitatea să împărtășim cele mai frumoase emoții, zâmbete, urări de bine, dar și deosebita ocazie de a împărți din ceea ce avem cu cei care au mai puțin ca noi”, transmite Daniel Câșlariu, liderul „Grupului Civic”.

Donații pot fi făcute în conturile:

*RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei)

*RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro)

*RO08BTRLGBPCRT0530156401 (GBP)

*Codul Swift BTRLRO22.

Tranzacțiile trebuie să conțină specificația „5000 de zâmbete”.

 

Spune-ne opinia ta