Inițiativa unor asociații umanitare aduce bucurie în 20 de familii din Botoșani

Inițiativa unor asociații umanitare aduce bucurie în 20 de familii din Botoșani

20 de familii sărmane și aproximativ 100 de copii au fost vizitați de voluntarii Asociației „Susține-i pe cei de lângă tine” care, împreună cu Frăția Ortodoxă „Sf.M.M.Gheorghe Purtătorul de Biruință”, au reușit să le aducă acestor oameni pachete cu mâncare și încălțăminte.

„La inițiativa și chemarea asociației „Susține-i Pe Cei De Lângă Tine” a răspuns și filiala Botoșani a Frăției Ortodoxă „Sf. M. M. Gheorghe Purtătorul de Biruință”, și împreună am reușit să ajungem cu pachete de mâncare și încălțăminte la 20 de familii din județul Botoșani.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru a aduce o rază de lumină celor aproape 100 de copii pe care i-am vizitat!”, a declarat Ionuț-Bogdan Cărăușu, reprezentantul  Frăției Ortodoxe „Sf.M.M Gheorghe Purtătorul de Biruință”, filiala Botoșani.

Au făcut posibilă această campanie: Drob Popovici Adrian din partea S.C. Carpatis S.R.L., Spălătoria Oxigen, Kalapott, Admir, Fabrica De Mobila Studio Mobilli, Carmangeria Stejarul, Vasile Draghici din partea Shield Up România, Eusebiu Iacinschi din partea Kuty Ceramics S.R.L., Ionut Lupașcu, Ștefan Vieriu.

„Le mulțumim tuturor celor care au înțeles că binele se poate face doar cu sacrificii și cu inima curată!

Mulțumim tuturor voluntarilor care cred în puterea exemplului și care s-au implicat activ în realizarea acțiunilor noastre!

Acțiunea comună a celor două organizații a demonstrat, dacă mai era nevoie, că puterea stă în unitate.

Împreună putem aduce mai multă bucurie!

P.S

Am fi putut publica zeci de fotografii cu cazurile sociale la care am ajuns în cadrul acestei acțiuni, dar am considerat că o singură fotografie poate spune mai mult decât toate. Iar aceasta ilustrează cel mai bine ce înseamnă copilăria de secol XXI, în satul românesc de orișiunde. O copilărie ca o jucărie căreia politicieni vremelnici i-au șters chipul. O copilărie pe care politruci veroși au călcat-o în picioare și au îngropat-o în noroi. Copilăria într-o Românie educată și normală.

Dar fără ajutorul dumneavoastră, noi nu am putea merge înainte pe calea faptelor bune!”, completează Ionuț-Bogdan Cărăușu.

Toți cei care doresc să sprijine în continuare acțiunile asociațiilor, o pot face donând într-unul din următoarele conturi:

Asociația „Susține-i pe cei de lângă tine”:

IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501

IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501

Asociația „Scut botoșănean”:

RO78 BRDE 070S V402 1863 0700


 

 

Spune-ne opinia ta