„Cutiuța fermecată”, campania umanitară care transformă visele în realitate

„Cutiuța fermecată”, campania umanitară care transformă visele în realitate

Luna decembrie vine cu vești bune pentru copiii proveniți din familiile defavorizate și asta pentru că, implicarea societății botoșănene este din ce în ce mai mare, ca răspuns la nevoile celor mai puțin norocoși.

„Cutiuța fermecată” este campania umanitară care transformă visele în realitate, iar Moș Crăciun reușește să ajungă anul acesta și la acei copii pe care îl cunoșteau doar din povești.

Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi recunoscută pentru actele sale de binefacere, a inițiat respectiva campanie care se adresează copiilor cu posibilități financiare reduse.

Așadar, până pe 20 decembrie, Moș Crăciun își umple sacul cu dulciuri, jucării și hăinuțe și se pregătește să ajungă în cele mai sărace sate din Botoșani pentru a aduce o bucurie copilașilor sărmani.

„După ce anul acesta am împărțit de Moș Nicolae peste 700 de pachetele copilașilor care nu visau la o ciocolată, am decis împreună cu voi, să continuăm și de Crăciun. Luna Decembrie este luna cadourilor și vreau să ajungem la copilașii fără posibilități cu un mic pachețel împachetat într-o cutiuță de pantofi, sau o punguță de cadouri care sa conțină dulciuri, o jucărie și eventual o hăinuță.

Sper din toata inima ca până duminică, 20 decembrie, să strângem aceste pachețele și apoi să mergem să le împărțim copilașilor  nevoiași. Voi merge împreuna cu voluntarii să împărțim în unele sate din județul Botoșani, municipiul Dorohoi și împrejurimi”, a transmis Simona Elena Șuhan.

În demersul său, inițiatoarea  are nevoie de sprijinul comunității pentru ca această frumoasă campanie umanitară să se încheie cu satisfacția că miracolul Crăciunului există cu adevărat. Darurile vor fi împărțite de ajutoarele Moșului și vor ajunge acolo unde nu erau speranțe să ajungă prea curând.

„Poți face pachețele (Cutiuțe Fermecate)  pentru băiți sau fetite, indiferent de vârstă, așa cum consideri tu că i-ar plăcea copilașului tău și l-ar bucura, pe care ulterior îl etichetezi cu vârsta și specifici dacă este pentru fetiță sau băiețel. Semnează  cu numele tău pachețelul pe care îl dăruiește  că să știu cine a dăruit și să te pot eticheta.

Eu voi găsi, împreună cu voluntarii, copilul potrivit pentru Cutiuța ta fermecată.

Vei vedea în posturile mele câte bucurii și zâmbete am adus împreună prin campania CUTIUȚA FERMECATĂ. Eu sunt vocea, dar voi sunteți cei care aduceți bucurii și vă mulțumesc din inimă”.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie o pot face lăsând un comentariu la postarea de pe pagina de facebook a Simonei Elena Șuhan, cu mențiunea „Cutiuța fermecată” iar inițiatoare îi va contacta pentru alte detalii. De asemenea, mesajele pot fi lăsate și în privat iar doritorii pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0762.225.673 (Simona Elena Șuhan).

„Totodată, daca nu ne întâlnim personal, puteți lăsa aceste pachetele cu dulciuri și jucării la partenerii sau colaboratorii noștri:

-în orașul Dorohoi, la Magazinul Diana Effect de pe Bulevardul Victoriei lângă farmacia Magista, telefon 0740629763 (Diana);

- în orașul Darabani, la Magazin Piese Auto de la bulevard- zona La Oglinzi -Andrei Pintoiu, lângă farmacia Magistra Darabani), telefon 0749070007.

- pentru Botoșani o puteți contacta  pe Dana,  la numărul de telefon 0748.512.498, în zona Stadion, sau vom stabili o zi și vom ajunge la Botoșani sa le strângem pentru copilași”, a completat Simona Elena Șuhan.

 

Spune-ne opinia ta