VIDEO: Oficialii botoșăneni se alătură campaniei umanitare „5000 de zâmbete”

VIDEO: Oficialii botoșăneni se alătură campaniei umanitare „5000 de zâmbete”

Campania umanitară demarată de Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, a reușit să mobilizeze în scurt timp o parte dintre oficialii botoșăneni. „5000 de zâmbete” are anul acesta  atât susținerea Consiliului Județean cât și a șefilor celor mai importante instituții din Botoșani.

În cadrul campaniei derulată în perioada 8-22 decembrie, Daniel Câșlariu își propune să ajungă la toți copiii sărmani din județul Botoșani și să le ofere daruri constând în dulciuri și portocale.

„Copiii sunt cea mai frumoasă parte a miracolului vieţii. Fiecare dintre noi avem datoria de a ne implica pentru a le face viaţa mai frumoasă. Acum, mai mult ca oricând, din cauza vremurilor dificile pe care le trăim, noi, adulţii, trebuie să le fim alături şi să le facem copilăria un pic mai dulce şi mai frumoasă, mai ales pentru cei mai amărâţi dintre ei.

Copiii sunt speranţa noastră într-un viitor mai bun şi, de aceea, în calitate de mamă şi de preşedinte al Consiliului Judeţean, susţin şi mă alătur cu mare drag Campaniei „5000 de zâmbete”  demarată pentru al doilea an de către Asociaţia „Grup Civic” Botoşani , condusă de către domnul Daniel Câşlariu. Vă îndemn şi pe dumneavoastră să faceţi acest lucru şi să le aducem împreună celor 5000 de copii o rază de speranţă, acum, înainte de sărbătorile de iarnă”, a transmis Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani.

Totodată, campania umanitară este susținută și de alți oficiali botoșăneni, care s-au alăturat acestei inițiative cu speranța că faptele bune fac întotdeauna minuni. Este vorba despre Gabriel Hârtie, inspector școlar general, Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Dan Șlincu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani.

„Doresc să-mi exprim toată aprecierea şi mulţumirile noastre Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani şi nu în ultimul rând tuturor susţinătorilor Campaniei „5000 de zâmbete”. Ţin să mulţumesc şi colegilor, profesori şi învăţători , care anul acesta şi-au exprimat disponibilitatea de a fi voluntari în cadrul acestui proiect şi de a se asigura că acele pachete ajung la copii acasă”, a transmis Gabriel Hârtie.

Oficialul a adăugat că 2020 a fost un an greu, un an atipic, dar a dat asigurări că personalul didactic se va strădui să facă în aşa fel încât actul didactic să fie la calitatea aşteptată.

„Să ne rugăm ca împreună, cu respectarea tuturor regulilor, să ne revedem cât de curând la şcoală. Profit şi de această ocazie, pentru că se apropie cu paşi repezi vacanţa de iarnă, să vă urez să aveţi o vacanţă frumoasă să o petreceţi alături de familiile voastre, cu mult drag şi să vă bucuraţi de toate clipele acestei copilării”, a mai transmis Gabriel Hârtie.

Persoanele care doresc să se alăture acestei campanii o pot face contribuind cu donații în conturile Asociației „Grup Civic” Botoșani:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22. Cu specificația 5.000 DE ZÂMBETE.

 

Spune-ne opinia ta