O mamă din Botoșani și al ei bebeluș de doar opt luni au nevoie de ajutorul semenilor

O mamă din Botoșani și al ei bebeluș de doar opt luni au nevoie de ajutorul semenilor

Povestea unei tinere mame din Botoșani, care la doar 25 de ani trece prin clipe greu de imaginat, a fost prezentată pe rețelele de socializare cu scopul de a mobiliza societatea și de a ajuta, pe măsura posibilităților, oamenii aflați în situații disperate de viață.

Este și cazul Cătălinei Boicu, o femeie cu posibilități financiare reduse, pentru care fiecare zi reprezintă  o nouă luptă de supraviețuire.

Din relatările cumetrei sale care a făcut publică situația sa, femeia a fost nevoită să plece din casa părintească din cauza faptului că nu exista decât o sursă de încălzire pentru cele câteva suflete care își duceau traiul într-o singură cameră.

Ajunsă la Botoșani, tânăra mamă a închiriat o garsonieră iar viața ei părea să intre pe făgașul normal. Tatăl copilului a sprijinit-o financiar chiar dacă nu recunoscuse legal copilul, și asta până când bărbatul s-a decis să-și refacă viața.

Aflat la muncă în Anglia, bărbatul a intrat într-o nouă relația iar sigurul sprijin financiar este, deocamdată,  doar un ajutor la plata chiriei. Cu un copil de doar opt luni în întreținere și fără nicio susținere, Nicoleta Boicu se luptă să supraviețuiască și să-i asigure pruncului ei un minim necesar traiului.

Femeia are nevoie de bani pentru a-și achita utilitățile, alimente, articole de îmbrăcăminte dar și pampers sau șervețele. Orice sprijin contează enorm pentru un suflet singur, care se luptă zi de zi cu sărăcia și neajunsurile.

Persoanele interesate să ajute pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0748.314.317 (Boicu Cătălina).

 

Spune-ne opinia ta