Disperarea unui tată din Botoșani: „Fiul meu are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală grea”

Disperarea unui tată din Botoșani: „Fiul meu are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală grea”

Mario Țucă este un băiat în vârstă de 16 ani din orașul Bucecea, județul  Botoșani, cu care soarta a fost prea crudă, iar astăzi adolescentul se luptă cu scolioza, o boală întâlnită frecvent, dar care în cazul lui a luat amploare.

Coloana vertebrală a băiatului s-a înclinat la 98 de grade și doar o operație costisitoare la Spitalul Monza din București îl mai poate salva și îi poate reda o viață cât de cât normală.

Tatăl băiatului, Nicolae Țucă, declară că dacă Mario poartă corset și o bluză, malformația nu este vizibilă, dar se poate vedea pe radiografie gravitatea bolii.

„Fiul meu, Mario,  are nevoie de ajutorul nostru pentru  a câștiga lupta cu o boală grea. Dacă nu se intervine din punct de vedere chirurgical atunci băiatul meu nu va putea să aibă o viață normală de adult”, a declarat tatăl băiatului.

Doctorii sunt optimiști și spun că operația va avea succes, însă costurile sunt enorme pentru familia Țucă, iar pentru a-și putea opera copilul, părinții au  nevoie de 23.000 euro.

Cei care vor să îl ajute pe Mario pot dona în conturile:

RO60 UGBI 0000 2220 1705 6RON–deschis în lei RON

RO82 UGBI 0000 2220 2085 3EUR– deschis în EURO

ambele deschise la GarantiBank – titular Țucă Nicolae -Alin, tatăl baiatului.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Spectacol pentru cei mici, în această săptămână, la Teatrul „Vasilache”

astăzi, 12:56
117

În cursul acestei săptămâni, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la vizionarea spectacolului „Motanul încălțat”, după...

ANM: Informare meteo de vreme deosebit de rece. Ninsori și lapoviță la munte

astăzi, 12:07
523

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o noua atenționare meteorologică de vreme deosebit de rece și intensificări ale vântului.Conform specialiștilor, &icir...

(Foto) Pompierii botoșăneni s-au mobilizat pentru a dona sânge

astăzi, 11:49
153

În fiecare clipă, viața cuiva depinde de o picătură de sânge. Iar speranța vine, uneori, de la oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic &i...