Consilierii județeni s-au alăturat campaniei demarate pentru o elevă rămasă orfană (video)

Consilierii județeni s-au alăturat campaniei demarate pentru o elevă rămasă orfană (video)

Consilierii județeni s-au alăturat campaniei demarate de un grup de profesori ai Colegiului Național „Mihai Eminescu”, pentru sprijinirea unei eleve rămasă orfană de ambii părinți.

În cadrul ședinței ordinare de miercuri, președintele deliberativului, Doina Federovici, și-a îndemnat colegii să susțină cauza. „Tatăl a murit cu ani în urmă, iar mama fetei, care este în clasa a XII-a, a fost răpusă de Covid. Fata mai are un frate, student în anul I la Iași, și de aceea fac un apel la doamnele și domnii consilieri, care doresc să se alăture demersului de a ajuta această tânără”, a spus oficialul.

În sală a fost amplasată o urnă de colectare a donațiilor, iar consilierii județeni s-au mobilizat pentru sprijinirea tinerei.

Grupul „Emisong”, format din circa 15 profesori merg cu colindul la instituțiile publice și companiile din oraș pentru a strânge fonduri. Cadrele didactice speră să colecteze suficienți bani pentru a putea achita facturile la întreținere, din această iarnă, pentru apartamentul elevei lor.

 

 

Spune-ne opinia ta