Bilanț la ceas aniversar. Daniel Câșlariu: „De ziua mea, să dăruiţi pentru copii, să dăruiţi pentru cei aflaţi în nevoie”

Bilanț la ceas aniversar. Daniel Câșlariu: „De ziua mea, să dăruiţi pentru copii, să dăruiţi pentru cei aflaţi în nevoie”

Daniel Câșlariu, liderul Asociație „Grup Civic” Botoșani împlinește joi, 5 noiembrie 2020, frumoasa vârstă de 31 ani. Uneori criticat sau blamat, dar de cele mai multe ori sprijinit sau lăudat, Daniel Câșlariu a dat dovadă de implicare în buna rânduială a societății botoșănene.

În cele 10 luni de activitate, Câșlariu a realizat, cu ajutorul oamenilor binevoitori,  proiecte care au schimbat în bine viețile a sute sau poate a mii de botoșăneni loviți de soartă:

- A reușit să construiască în zece luni  șapte case,cinci mai mari pentru copiii premianți și două mai mici pentru bătrânii singuri, iar alte 14 case au fost renovate.

- În Campania „500 de zâmbete”, Daniel Câșlariu a aajuns la 5150 de copii cărora le-a dus dulciuri și fructi.

- A donat echipamente sanitare în valoare de peste 60.000 lei personalului medicalaflat în lupta cu noul coronavirus.

- În această perioadă de pandemie a ajuns la peste o mie de bătrâni care au fost ajutați cu alimente

Dar toate aceste realizări ar fi fost imposibile fără implicarea sociatății, care a donat din puținul ei pentru a salva vieți marcate de suferință.

La ceas aniversar, Daniel Câșlariu își dorește să continue toate acțiunile inteprinse în folosul comunității. De aceea, cel mai frumos cadou pe care ar putea să-l primească de ziua lui, ar fi ca sprijinul populației să continue pentru a putea împlini cele mai mari dorințe.

„Oameni dragi sufletului meu! Pe 5 noiembrie voi împlini frumoasa vârstă de 31 de ani. După zece luni în care am demarat proiecte umanitare, perioadă în care am întâlnit mult chin, suferinţă, disperare, singurătate şi sărăcie, dar şi chipurile luminate ale celor pe care am reuşit să-i ajutăm, nu pot să mă gândesc la sărbătoare. De aceea, vă rog pe toţi oamenii cu suflet mare să-mi faceţi un cadou deosebit – să donaţi orice sumă în conturile Asociației Grup Civic Botoșani, pentru a putea în continuare să ajutăm copii şi bătrâni loviţi crunt de soartă.

Cu ajutorul dumneavoastră, am reuşit ca doar într-o săptămână să schimbăm viaţa bunicului Constantin Sava, din Stânceşti. Nu vă spun câtă suferinţă, deznădejde, tristeţe m-a cuprins aflându-mă în faţa casei lui, care aproape că se dărâmă. Am reuşit să îl ajutăm, l-am scăpat de frig şi foame şi va locui în condiţii decente într-o container pus la dispoziţie de autorităţile judeţului.

Şi pentru că mai aflu într-un moment deosebit al vieţii, m-am gândit să vă prezint un scurt bilanţ al celor zece luni de proiecte umanitare. Am reuşit să ridicăm în zece luni şapte case, cinci mai mari pentru copiii premianţi şi două mai mici pentru bătrânii singuri. În campania „5000 de zâmbete” am ajuns la 5150 de copii cărora le-am dus dulciuri şi portocale. Totodată, cu ajutorul celor care cred în puterea faptelor bune, am reconstruit 14 case. Pentru cei aflaţi în linia întâi în lupta cu noul coronavirus am donat echipamente sanitare în valoare de peste 60.000 de lei. În această perioadă de pandemie am ajuns la peste o mie de bătrâni cu alimente şi cele necesare pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă foarte grea. În luna ianuarie, am fost nominalizat la instituţia anului la asistenţă socială şi am luat locul doi pe ţară. Toate acestea le-am realizat pentru că aţi avut încredere în mine, m-aţi sprijinit şi aţi răspuns la toate solicitările mele. De aceea, mi-aş dori ca pe 5 noiembrie, de ziua mea, să dăruiţi pentru copii, să dăruiţi pentru cei aflaţi în nevoie.

Vă trimit toate gândurile mele bune, mă rog pentru sănătatea tuturor şi Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune!

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

Cu specificația "La mulți ani Daniel", este mesajul transmis de către Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației „Grup Civic” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta