Băiatul familiei din Vorona, lovită de soartă, are nevoie urgent de ajutor

Băiatul familiei din Vorona, lovită de soartă, are nevoie urgent de ajutor

Povestea de viață a familiei Leneschi din comuna Vorona, județul Botoșani, a fost prezentată în urmă cu câteva zile de redacția Știri.Botoșani.ro. Cazul lor a impresionat numeroși cetățățeni, îndurerați de clipele dramatice prin care trec membrii familiei.

Aflat parcă sub semnul unui blestem, fiecare membru al familiei  suferă de câte o boală care necesită tratament de specialitate.

Lenuța Leneschi, mamă a trei copii, a fost diagnosticată cu paralizie spastică. Femeia este cea care susține temelia familiei, fiind sprijin de nădejde pentru părinții ei grav bolnavi și pentru  sora sa, imobilizată la pat.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, doi dintre cei trei copii pe care îi are au fost nenorociți pe viață de cruzimea tatălui lor. În urma bătăilor primite, băiatul de 12 ani suferă de un handicap mediu iar celălalt copil, Andrei, în vârstă de 14 ani, are un retard mintal grav și învață la o școală specială din Dorohoi.

De data aceasta apeulul umanitar se îndreaptă către Andrei. Băiatul trăiește departe de familie, în dureri cumplite, și are nevoie  să ajungă urgent la o clinică din București pentru două intervenții chirurgicale: una pentru maxilar, iar cealaltă pentru varicocel.

Andrei are o dilatație a venelor cordonului spermatic din cauza tulburărilor funcționale în drenajul sângelui venos de la nivelul testicolului.

Aflată într-un impas financiar, familia are nevoie de aproximativ 5.000 lei , bani necesari intervenției chirurgicale și pentru deplasarea la București. 

Persoanele care pot și vor să ajute o pot face prin intermediul Andreei Ursu, realizatoarea emisiunii „Inimă pentru inimă”, la numărul de telefon 0751.888.007 sau prin donații în contul bancar deschis la BRD:

Elena Leneschi (mama băiatului)

RO92BRDE070SV45968510700

 

Spune-ne opinia ta